Dubravka Đedović Handanović na zatvaranju FEST-a u cipelama koje izdužuju nogu

Foto: Milos Tesic/ATAImages

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović privukla je najveću pažnju svojim stajlingom na svečanom zatvaranju filmskog festivala FEST.

Dodelom nagrada i premijerom filma „Ruski konzul“ po istoimenom romanu Vuka Draškovića, u režiji Miroslava Lekića svečano je završeno 52. izdanje FEST-a.

Brojne poznate ličnosti prodefilovale su crvenim tepihom, a među njima našla se i ministarka rudarstva i energetike Srbije Dubravka Đedović Handanović sa suprugom, kompozitorom Damirom Handanovićem.

Dusan Milenkovic/ATAImages

Dubravka Đedović Handanović je zablistala u predivnoj midi-haljini u beloji i tako potvrdila epitet jedne od najboljih političarki u Srbiji. Kreacija koju je ona izabrala ima suptilni floralni dezen od čipke i sastoji se od korseta i suknje koja se širi i lagano pada, te dopire malo ispod kolena.

Dusan Milenkovic/ATAImages

Preko haljine je nosila beli sako, dok je autfit zaokružila bež pismo-tašnicom i bež cipelama s visokom potpeticom koje izdužuju nogu.

Cipele u boji kože vizuelno produžavaju noge i celu figuru. Stoga ne čudi što se nalaze u većini ženskih ormara. Ovi modeli mogu se savršeno kombinovati za dnevne i večernje prilike – odlično će izgledati uz kratke suknje, duge haljine, elegantne pantalone i farmerke, bilo da birate one klasične ili model sa špicom koji je obeležo Nedelju mode u Londonu.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram