Dolce & Gabbana su opčinjeni ćerkom Monike Beluči (15)

Deva Kasel
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Deva Kasel, starija ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela je na jezeru Komo snimila reklamnu kampanju D&G.

Krajem jula Dolce & Gabbana su snimali novu reklamu na jezeru Komo, a prve fotke sa seta prikazuju 15-godišnju Devu koja se već neko vreme bavi modelingom.

Ovo je prva kampanja koju je Deva radila u bikiniju. Prethodni posao koji je dobila je snimala u romantičnoj haljini od čipke.

View this post on Instagram

Deva ❤️ (photo shoot yesterday for D&G) Cause I see a lot of fake profiles of Deva popping up since this shoot, I can let you know that Deva's one and only instagram account that's public, is @d.casseluxxi the rest is all fake. There are no pictures on the page but she shares stories from time to time. Please don't give the fake accounts credit. . #monicabellucci #Bella #bellucci #cassel #Italy #Italian #brunette #quotes #quoteoftheday #bestdressed #France #French #Paris #Milano #Milan #Europe #Belgium #monicaannamariabellucci #bestactress #actress #model #fashion #fashionweek #моникабеллучи #моникабелуччизапорожье #devacassel #ДеваКассель #Дева

A post shared by ???? (@monicabelluccilatest) on

Na jezeru Komo Devu su pratili i mama Monika i tata Vensan, ali su snimanje gledali sa obale dok je ekipa sa seta bila sa njom na gliseru.

Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Paparaci su kasnije uspeli da ih snime na porodičnom ručku sa ćerkama na koji su otišli posle snimanja.

Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Od kad su se razišli 2013. godine glumci su ostali u prijateljskim odnosima, a prošle godine su se čak zajedno pojavili na filmskom festivalu u Veneciji. Tom prilikom nisu zajedno pozirali već su bili na istoj sceni povodom specijalne projekcije zajedničkog filma „Irreversible“.

Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitaj i:

Devu su još prošle godine Stefano Gabana i Domeniko Dolće izabrali da bude zaštitno lice njihovog novog parfema, a i tada je sa njom bila mama Monika koja je sve nadgledala.

„Ako jedna od mojih ćerki poželi da krene istim profesionalnim putem kao ja, rekla bih da. Nadam se da će imati strast, mogu da otvore i lepu pekaru u kojoj će prodavati dobar i svež hleb. Važno je samo da rade nešto što ih ispunjava, i da se ujutru bude sa zadovoljstvom kada pomisle na to“, rekla je Monika Beluči.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram