Dobro pogledajte lice Slobode Mićalović izbliza – bez fotošopa i šminke

Foto: Printscreen Instagram/sloboda_micalovic_boba

Prirodna lepotica.

Sloboda Mićalović je na Instagramu objavila fotografije iz Pariza i još jednom pokazala zašto s pravom spada najlepše žene u Srbiji.

Ona je jedna od retkih poznatih ličnosti koja ne obrađuje fotografije i ne libi se da pokaže kako izgleda bez šminke. A i zašto bi kad izgleda savršeno?

„Mislim da žena mora da odvoji vreme za sebe, jer je to ulaganje i u posao. Treninzi, čitanje, gledanje filmova, zubar… Sve to dođe na red, pa i lepota lica. Lice je instrument kojim ja radim i moram da imam vremena za to. A druga strana toga je i uživanje, jer odlazak kod kozmetičara je uživanje. Fantastična kozmetika stvarno čini čuda”, istakla je Sloboda u jednom intervjuu.

Ona uvek skida šminku pred spavanje, ne preskače korake i ispoštuje celu svoju bjuti rutinu. Trudi se da se dovoljno hidrira i uvek se postara da ima dovoljno sati sna, a njen poslednji termin za spavanje je ponoć.

„Kada snimam ustajem u šest, sedam sati, a kada nema snimanja odspavavam i do osam, devet sati. Nisam fanatik koji ne jede nikada nešto slatko ili zdravu hranu, ali uglavnom se zdravo hranim i pijem velike količine vode, a volim i čajeve”, rekla je glumica jednom prilikom.

Sloboda definitivno vodi računa o svojoj koži na najbolji mogući način, ali moramo priznati da je za njenu lepotu odgovorna i genetika. Sloboda je od oca nasledila talenat za glumu, ali je od majke Milice nasledila lepotu.

Foto: Printscreen Facebook/Milica Veskovic Micalovic

***

Bonus video: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram