Divlje obrve – novi trend koji nam dolazi ovog leta

Moda i lepota 04. maj 202123:27 > 17. maj 2021 11:49
Divlje guste obrve
Divlje guste obrve Foto:Screenshot/Instagram/emmachenartistry

Pre nego što rezerviraš sledeći sastanak za oblikovanje obrva, možda ćeš hteti da pružiš još jednu priliku svojim prirodnim obrvama, jer jedan od ogromnih trendova koji će ovog leta vladati su divlje obrve, piše miss7.24sata.hr.

Prema popularnim make up umetnicima Nikki Wolff i Emme Chen, duge, neposlušne, neuredne obrve novi su trend. A dobra vest je da sav taj ekstra rast novih, neposlušnih obrva koji uporno rastu sada možemo dobro iskoristiti u ovom trendu. Možda zvuči prilično divlje (doslovno), ali to je kombinacija koja posebno dobro deluje kad je ostatak šminke oštar i uglađen, kako bi se uravnotežio celokupni izgled.

Zamisli to kao da pogodiš onu pravu kombinaciju između prirodnog i opuštenog izgleda sa nekoliko doteranih detalja.

Budući da svi već znamo da su obrve sestre, ali ne bliznakinje, divlje obrve prikazuju individualnost svake naše obrve i cene svaku dlaku bez obzira radi li se o maloj šiljatoj dlačici koja je opet izrasla ili o velikoj dugoj koju si preskočila da počupaš.

Sad kad naše obrve preuzimaju još veću ulogu u našem make up-u, to je odličan način za dodavanje karaktera. Najbolje je to što su ovakve obrve upravo u stilu.

Obrati pažnju: četkica na kraju olovke za obrve najvažniji je detalj za oblikovanje ovog izgleda. Možeš se pridržavati jednostavnog češljanja obrva kako bi ih postavila na mesto (fiksirala) s malo gela za obrve. Takođe, možeš popuniti praznine vrlo minimalnim potezima, šminkom. Umetnica Emma Chen, koristi MAC-ovu Shape & Shade Brow Tint za skiciranje vlažnih dlačica zahvaljujući preciznosti koju nudi vrh olovke. Smanji količinu proizvoda na početku obrve na minimum, jer tu može izgledati najočitije. Što se tiče kraja obrve, ako dlake izgledaju pomalo neuredno, znak je da sve radiš kako treba.