Devojka koja ima 114 pari najomraženijih papuča

Foto:Screenshot/TikTok/rayann_prophet

Na svom TikToku jedna Kanađanka je pokazala da je verovatno najveća obožavateljka popularnih gumenih papuča.

Bez obzira na to da li ih volite ili mrzite, jer čini se da sredine nema, kontroverzne kroksice od prvog dana imaju svoje verne obožavaoce.

Iako mnogi za sebe kažu da su fanovi, Kanađanka Rajan je na svom TikToku pokazala da je verovatno najveća obožavateljka ovih gumenih papuča. Njena impresivna kolekcija broji čak 114 pari Crocs cipela i 700 Džibitza – gumenih privezaka sa kojima se ukrašavaju.

@rayann_prophet my dreams have come true💫 @crocs #crocs #shoes #dreams #collection #anbassador #success #viral #trend #thisiswhatdreamsaremadeof #transition #fyp #foryou ♬ BRENT MORGAN What Dreams Are Made Of - Brent Morgan

Rajan sebe inače naziva “kraljicom Crocsa”, a u svom videu je pokazala 114 pari koji joj vise na zidu sobe.

„Počela sam s jednim parom i 100 pratilaca, a sada imam 114 pari i preko 300.000 fanov i ambasadorka sam Crocsa“, pohvalila se.

„Konačno se mogu povezati sa nekim; svi mi govore da sam luda jer imam 19 pari kroksica“, napisala je jedna obožavateljka u komentaru na video, prenosi Večernji.

@rayann_prophet we love a good surprise @crocs #surprise #collection #crocs #sandal #fuzzy #shoes #new #package #opening #love #like #fyp #follow #share ♬ original sound - Croc Queen👑

I mada mnogi tvrde da su im ružne, gumene papuče su se 2021. našle i na listi najpoželjnije obuće uglednog La Timesa, a njihovim dizajnom su se poigrala i neka poznata imena iz muzičke industrije, poput portorikanskog repera Bed Banija i pop izvođača Džastina Bibera. Takođe, pre nekoliko meseci sve nas je iznenadila saradnja Kroksa sa modnom kućom Balensciaga.

Svoju ljubav prema kroksicama pokazala je i glumica Prijanka Čopra koja ih ima u svim bojama i nosi ih čak i uz svečane haljine, a muzičar Kvestlove ih je na prošlogodišnjoj dodeli Oskara prošetao i po crvenom tepihu.

***

Bonus video: Stvari koje često gubimo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram