Detalj u autfitu Olivere Zekić: Nosi nakit vredan više hiljada evra

Olivera Zekić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Narukvica sa simbolikom.

Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić gostovala je u jednoj emisiji, a tom prilikom mogli smo da uočimo nakit koji je nosila.

Olivera je nosila tri narukvice, koje su dobro poznate u svetu mode – jer su u pitanju trendi komadi nakita čuvenog brenda Cartier.

Foto: RTV Pink printscreen

Zekić je imala popularne i skupocene Cartier Love narukvice koje su najverovatnije od zlata. Cena većeg modela je 6.500 evra, a postoje i verzije sa dijamantima koje koštaju više od 10.000 evra.

Foto: Cartier

Takođe je nosila i Cartier Juste un Clou narukvicu u obliku eksera, koja u verziji od žutog zlata košta skoro 12.000 evra.

Foto: Cartier

Cartier Love narukvica je već dugi niz godina statusni simbol. Prvi put je napravljena 1969. a dizajnirao je Aldo Čipulo. Nije prošlo mnogo vremena a „Love“ narukvica je postala predmet želja bogatih ljudi iz celog sveta.

Nekada su je prodavali samo u pozlaćenoj verziji, parovima, kao što su bili Elizabet Tejlor i Ričard Barton, Sofija Loren i Karlo Ponti. Dizajn je praktično ostao gotovo isti već skoro 50 godina. Pozlata je sada evoluirala u tri legure zlata i ne moraju se kupovati u paru kao što je moralo nekad.

***

BONUS VIDEO: Ruška Jakić na Beogradskoj nedelji mode

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram