Danijela Dimitrovska, Seka Aleksić i Milica Bukumirović nose istu bundu koja je apsolutni hit sezone

Foto: Antonio Ahel/ATAImages; Instagram/milicaa_22_

Tri verzije, jedan komad.

Stil, elegancija i autentičnost.

Tri reči kojima se mogu opisati autfiti Danijele Dimitrovske, Seke Aleksić i Milice Bukumirović. Ove tri lepotice ponele su jedan isti komad, ali na poptuno drugačije načine. Crvena glamurozna bunda brenda Inverno Caldo, dobila je potpuno drugačiji look na svakoj od njih.

Stil naše poznate manekenke zaslužuje zlatnu medalju. Danijela redovno miksuje preppy girl i school girl stil, dok ih savršeno prilagođava beogradskim ulicama. Vođena tim, njeni autfiti odišu idealnim balansom kratkog i uskog u kombinaciji sa ravnom obućom ili dugim mantilima. Ovo je samo jedan od načina na koji Danijela uspeva da stvori niz upečatljivih streetstyle autfita, dok istovremeno izgleda atraktivno i seksi. Ona je ovog puta to ostvarila uz jednostavnu, ali efektnu, crnu mini haljinu, martinke i glamuroznu crvenu bundu. Ova fuzija ležernog i elegantnog je na najbolji način istakla njen city girl stil.

S druge strane, Seka Aleksić, kraljica komada koji direktno ističu žensku figuru, se i ovog puta odlučila za crnu i suptilno izazovnu kombinaciju. Ona je na njoj svojstven način ponela uske crne helanke sa srebrnim rajfešlusom, koje sama potpisuje. Crna uska rolka i crne „čarapa“ čizme, upotpunile su njen „matriks“ autfit. Na kraju, crvena bunda je upotpunila sve i dodala malo prazničnog duha ovom bombastičnom izdanju.

Na samom kraju, naša najlepša doktorka, Milica Bukumirović, predstavila je ovo malo umetničko delo samo uz pomoć svog stava. A kako je sama riznica najraznovrnijih stilova i trendova, ostaje nam samo da nagađamo na šta je ponela crvenu elegantnu bundu. Šta vi mislite?

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram