Da, ona je! Adel neprepoznatljiva u majušnoj crnoj haljini

Moda i lepota 06. maj 202010:14 > 11. maj 2021 12:12
Adel
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izgled pevačice Adel koja je u poslednjih godinu dana oslabila skoro 50 kilograma, ne prestaje da bude tema medija, a i sama muzičarka pokrenula je pravu buru oduševljenja kad je na Instagram postavila rođendansku fotografiju u maloj crnoj haljini. Prilično maloj.

Adel je fotku objavila kako bi se zahvalila fanovima na rođendanskim čestitkama, ali i hrabrim medicinskim radnicima koji se bore protiv koronavirusa.

„Hvala vam svima za rođendansku ljubav. Nadam se da ste svi ostali na sigurnom i pri zdravoj pameti u ovom ludom vremenu. Zahvalila bih i svim radnicima koji nas drže na sigurnom riskirajući svoje živote. Vi ste zaista naši anđeli“, napisala je uz fotku.

Među prvima joj se s komentarom javila manekenka Krisi Tajgen, supruga Džona Ledženda, koja joj je napisala: „Mora da me zezaš“. Među komentarima je ljubav podelio i čuveni dizajner Virgil Abloh, uz mnoge druge poznate i nepoznate face.

Još priča o mršavljenju:

„Taj struk“, „Izgledaš neverovatno“, „Nisam te prepoznala, predivna si“, „Ko je ona i šta je učinila s Adel?“, „Je li ovo stvarno? Skoro da te nisam prepoznala“, „Kako si uspela da dođeš do takvog struka?“, „Koja transformacija“, nizali su se komentari, a fotka je u samo sat vremena dobila preko milion lajkova.

A tajnu novog izgleda pevačica navodno duguje takozvanoj Sirtfud (Sirtfood) dijeti. Reč je o načinu ishrane baziranom na hrani koja podstiče nastajanje enzima sirtuina, koji prema nekim istraživanjima utiče na metabolizam pospešujući brže sagorevanje kalorija, a pored toga njegov uticaj je i na smanjenje upalnih procesa i zaštitu ćelija organizma. Više o Sirtfood dijeti pročitaje na našem sajtu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram