Da li ste spremni za film o Robertu Kavaliju?

Roberto Kavali Roberto Cavalli
Roberto Kavali Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ukoliko se osvrnemo u godine za nama, ljubitelji mode imali su priliku da upoznaju poznate dizajnere iz drugog ugla. Yves Saint Laurent (2014), Coco Before Chanel (2009), i Franca: Chaos and Creation (2016), samo su neki od naslova koje smo voleli, a sada idemo u susret novom, iza koga stoji kompanija Iervolino & Lady Bacardi.

Kao što ste pročitali u naslovu, novo ostvarenje posvećeno je Italijanu Robertu Kavaliju, i zasniva se autobiografiji Just me! U ulozi reditelja našao se Đulio Base.

Producent filma na ideju je došao nakon ekranizacije priče o Ferućiju Lamborginiju, i veruje da je sada pravi trenutak za novi poduhvat posvećen njegovom sunarodniku. Ovakva dela imaju za cilj da predstave lepotu, uspeh i humanost, kao sinonim za ove prostore, a dobro znate da se veliki broj istaknutih pojedinaca u različitim oblastima upisao u istoriju.

Kada govorimo o Robertu Kavaliju, zanimljiv je njegov životni put pre stupanja na modnu scenu. Oblikovalo ga je detinjstvo, period proveden u Firenci, najbliži prijatelji, i članovi porodice… Tek nakon toga, otisnuo se u svet i postao prepoznatljivo ime. Složićete se da sama najava zvuči uzbudljivo, pa su nam očekivanja od filma i te kako visoka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Dva načina da svoje obrve dovedete do savršenstva

[video-cdn src=“https://best-vod.umn.cdn.united.cloud/stream?asset=zadovoljnaobrvesavrsenstvoik-novas-worldwide&stream=hp3500&t=0&player=m3u8v&sp=novas&u=novas&p=n0v43!23t001„]