Da li ste spremne za hyaluron-filler negu sa trostrukim efektom?

Foto: promo

Sigurno ste primetili da u poslednjih nekoliko godina svaka priča o anti-age nezi podrazumeva i priču o hijaluronu. Znate li zašto?

Hijaluronska kiselina ima osobinu da vezuje velike količine vode. Zahvaljujući tome ona ustvari hidrira kožu i vraća joj volumen. Na taj način popunjava bore i čini našu kožu jedrom i mladalački glatkom.

Inače, hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u našem organizmu i koži. Nažalost, njen nivo s godinama opada, zato je i neophodno da je redovnom i efikasnom negom “dopunimo”, ali i zaštitimo, tj usporimo njeno opadanje.

Upravo u tome je i tajna već dokazano efikasne, a od ove jeseni unapređene formulacije Eucerin® Hyaluron-Filler linije preparata.

Foto: promo

Superiorna formulacija ove linije do sada je sadržala Eucerin® patentiranu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca i biosaponine. Hijaluronska kiselina kratkog lanca – koja ima 40 puta manju molekulsku masu, prodire u dublje slojeve kože obezbeđujući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora, dok hijaluronska kiselina dugog lanca deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože. Istovremeno, bioaktivni glicin saponini, efikasno stimulišu produkciju hijaluronske kiseline.

Ali, od ove jeseni formulacija Eucerin® Hyaluron-Filler linije obogaćena je za još jedan veoma važan sastojak – enoksolon, susptancu koja usporava razgradnju hijaluronske kiseline štiteći tako nivo hijalurona u koži.

Zahvaljujući tome nega preparatima iz Eucerin® Hyaluron-Filler linije sada pruža trostruki Hyaluron-Filler efekat:

Vidiljivo popunjava bore

Stimuliše proizvodnju hijalurona

Štiti nivo hijalurona u koži

Ove efekte potvrdile su i učesnice postmarketinškog ispitivanja, u kojem je učestvovalo 360 žena od 35 do 55 godina. Čak 99% ovih dama konstatovalo je da nega preparatima iz Eucerin® Hyaluron-Filler linije vidljivo umanjuje bore, dok je čak 100% potvrdilo da, nakon četiri nedelje upotrebe preparata iz ove linije, njihova koža izgleda podmlađeno, intezivno je hidrirana, a pojava novih bora je umanjena.

Foto: promo

Ukoliko vam je važno da pored visoke efikasnosti i podnošljivosti na koži, preparati za anti-age negu lepo izgledaju i budu u skladu sa politikom održivosti Eucerin® Hyaluron-Filler linija pravi je izbor za vas i u tom pogledu.

Nova pakovanja preparata iz unapređene Eucerin® Hyaluron-Filler linije svojim metalik sjajem i vrhunskom završnom obradom, naprosto će ukrastiti vašu policu u kupatilu i istovremeno odagnati vašu brigu u pogledu potencijalnog negativnog uticaja na životnu sredinu. Pakovanja dnevnih i noćnih krema iz Eucerin®Hyaluron-Filler linije 100% su reciklabilna i sadrže manje plastike u poređenju s prethodnom generacijom. Kod pakovanja pojedinih preparata, poput Eucerin® Hyaluron-Filler Koncentrata, sadržaj plastike umanjen je čak za 80%.

Foto: promo

U skladu sa Eucerin® politikom održivosti, preparati iz Eucerin® Hyaluron-Filler linije, takođe, ne sadrže štampana uputstva, a sve neophodne informacije o preparatima nalaze se na ambalaži i dostupne su na sajtu www.eucerin.rs