Čupavi top kraljice Leticije zbog kog je kritikuju

Leticija
Foto: AGENCE / Bestimage / Profimedia

Španska kraljica Leticija i kralj Felipe VI uputili su se nedavno u Andoru u dvodnevnu službenu posetu. Ona je tom prilkom obukla prilično efektan top, zbog čega su joj neki zamerili.

Na večeru prilikom posete ovoj maloj državi na Pirinejima kraljica Leticija je došla u kombinaciji koju potpisuje španski brend „The Second Skin Co“.

Crne pantalone klasičnog kroja kraljica je spojila s topom u svetloj nijansi roze boje koji je u struku ukrašen tankim satenskim pojasom, pišu na sajtu Zadovoljna.hr.

I dok gotovo sve njene kombinacije nailaze na pohvale, oko ove su se ipak lomila koplja na društvenim mrežama, iako se radi o jednom od najsmelijih, ali i najboljih autfita koje smo videli na Leticiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royalty Report (@royalty.report)

Pročitajte još:

Mnogima se nije svidelo perje kojim je top ukrašen i zaključili su da bi bez njega taj komad izgledao bolje, a samim tim i ceo stajling lepe kraljice.

Bez obzira na sve, Leticija svoje kombinacije uvek iznese s dosta samopouzdanja, pa je tako i ovu nosila samouvereno i dostojanstveno, kako i doliči jednoj kraljici.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram