Čudne patike Demi Mur nisu za svakoga, ali na njoj izgledaju bogovski

Demi Mur
Foto: Ron Adar / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mnoge žene, što su starije, postaju konzervativnije u oblačenju. Ali ne i Demi Mur. Glumica se pojavila na premijeri filma Brats u stajlingu koji je privukao svu pažnju.

Demi Mur (61) slavi svoje godine pojavljivanjem u sve hrabrijim izdanjima — a njen najnoviji izbor uključuje ekscentrične patike sa zlatnim otiscima prstiju.

Šezdesetjednogodišnjakinja je stigla na premijeru u Njujorku proteklog vikenda noseći beli prsluk od džinsa i par belih kaubojskih pantalona, koje je ukombinovala sa glomaznim zlatnim nakitom i patikama Schiaparelli Trompe L’Oeil.

Demi Mur
Foto: Theo Wargo / Getty images / Profimedia

Ovaj model prvi put je viđen na Schiaparelli reviji za proleće/leto 2024, u Parizu prošlog septembra, i predstavlja prve patike ovog brenda visoke mode.

Sschiaparelli Trompe L'Oeil patike
Sschiaparelli Trompe L’Oeil patike

Ovaj neobični komad obuće nije samo obična patika – ona je umetničko delo. „Trompe L’Oeil“, francuski izraz za „varku oka“, savršeno opisuje ovaj dizajn. Patike izgledaju kao da imaju otiske prstiju na vrhu, i to pozlaćene. Ova iluzija stvara efekat koji privlači pažnju, a u ovom autfitu zvezde filma „Nepristojna ponuda“ bile su pun pogodak.

Demi Mur
Foto: Spartano / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsećamo, ovo dolazi nakon što je Demi Mur na Kanskom filmskom festivalu prošlog meseca bila pohvaljena za svoje haljine, koje potpisuju visokoprofilni dizajneri poput Loewea, Oscara de la Rente i Missonija.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram