Crne čizme u koje vredi uložiti svaki dinar ove jeseni

Moda
Foto: Fotogramma/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kad se premišljamo oko kupovine nekog skupljeg komada, pitanje koje nam se najčešće vrzma po glavi je - da li ću stvarno ovo da nosim? Pokušali smo da nađemo crne čizme na koje bi odgovor bio "da".

Kad su crne čizme u pitanju, sve je slično kao i sa crnom malom haljinom. Nosićete ih mnogo i dugi niz godina. Treba vam par koji je udoban, ali na neki način poseban, koji se slaže uz garderobu koju imate i može se nosiit u svakoj prilici. Baš zato treba investirati u par koji će potrajati.

Dobre čizme se savršeno slažu uz farmerke, ali i haljinu, nose se noću i danju, a dovoljno su jednostavne da ne morate da brinete jer ih nosite svaki dan. Zato obratite pažnju na kvalitetne modele koje su modne kuće predstavile u kolekcijama za jesen 2020, makar kao ideju koja će vam pomoći prilikom kupovina.

čizme
Celine; Foto: FashionPPS / Zuma Press / Profimedia

Bilo da su u pitanju one do kolena, uz različite štikle, ravne i elegantne koje potpisuju modne kuće Celine i Victoria Beckham, jahačke Jil Sander koje se savršeno nose uz haljine, Bottega Veneta plitke kaubojke, Prada „traktor“ model ili Alexander McQueen čizme za planinarenje zamišljamo ih i po kiši i snegu, a neke od njih i uz šorts, kad ponovo otopli.

Najbolje ravne modele za duge šetnje napravili su Marni i Dries Van Noten, a ako ste u potrazi za nečim što nije koža, nećete naći bolje od čizama sa platformom Stelle McCartney.

Pogledajte neke od tih modela:

Victoria Beckham

Čizme
Foto: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Bottega Veneta

Čizme
Foto: Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia

Stella McCartney

Čizme
Foto: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Versace

Čizme
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

*

Bonus video:

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram