Čizme za sva vremena – Džesika Alba nosi najudobniji model

Džesika Alba Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Glumica i preduzetnica Džesika Alba majka je troje dece, kojima posvećuje puno pažnje, a fotografi su je ove nedelje snimili u šetnji s trogodišnjim sinom Hajesom.

Kako i priliči prigodi, glumica se odlučila za ležernu kombinaciju. Preko narandžastog kombinezona opuštenog kroja obukla je kardigan u krem boji. Od udobnosti nije odustala ni kada je u pitanju obuća.

Odlučila se za omiljeni model gležnjača u jesenjim mesecima – ravne čizmice na vezanje u smeđoj boji, koje su čest prizor i na srpskim ulicama.

Džesika Alba Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Radi se o klasičnom jesenjem komadu koji se izvrsno kombinuje za različite prilike. Ravni đon je razlog zbog kojeg nema straha od bolova u nogama, što ove čizme čini još poželjnijima, posebno za ležerna druženja s porodicom.

Ovakvi i slični modeli čizama zapravo su čest odabir glumice koja je poznata kao ljubiteljka udobnih komada i jednostavnih i nosivih kombinacija.

Džesika Alba Foto: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

Redovno ih bira za druženja s porodicom, u kojima posebno uživa. Ona i suprug Keš, naime, svaki slobodan trenutak provode sa sinom Hajesom i kćerkama Onor (13) i Heven (10).

Pročitajte još:

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram