Čizme Kejt Midlton kojima je verna već 17 godina

kejt midlton cizme
Foto: SL/ICE / Capital pictures / Francis Hawkins / / SWNS / Owen Humphreys / PA Images / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža otputovali su u okrug Daram na severu Engleske. Posetili su jednu od lokalnih farmi i tamo razgovarali s farmerima kako bi saznali na koji je način pandemija uticala na njihov posao.

Zatim su obišli celu farmu, videli kako izgleda briga o životinjama, isprobali razne alate za obradu zemlje, a na kraju se i provozali traktorom.

S obzirom na to da je ta kraljevska obaveza od njih zahtevala boravak na otvorenom i druženje sa životinjama, vojvotkinja je očekivano obukla vrlo ležernu kombinaciju primerenu situaciji.

Foto: Owen Humphreys / AFP / Profimedia

Tamne farmerke iskombinovala je s džemperom brenda Fair Isle ispod kojeg je nosila belu košulju. Sportska jakna danskog brenda Seeland novi je komad u nejnom ormaru, a od obuće je odabrala svoj (pra)stari favorit.

Foto: Owen Humphreys / PA Images / Profimedia

Poznavatelji stila vojvotkinje dobro znaju da je već dugo verna čizmama dizajnerke Penelope Čilvers koje u svom ormaru ima od 2004. godine. Svaki model tih kožnatih čizama izrađuje se ručno, a prema rečima dizajnerke, s godinama postaju sve ljepše.