Čizme i kaput ove glumice su sve o čemu maštamo na jesen

Foto: CHRIS DELMAS / AFP / Profimedia

Šarlot Mekini možda još uvek nije toliko poznata, ali bi ste je zbog idealnog autfita mogli zapamtiti - njen odabir kaputa i čizama je jednostavno savršen.

Zna se da su upravo dobar kaput i dobre čizme važne investicije koje su od presudne važnosti za naš ormar kada zahladni. Ukoliko ste i dalje u potrazi za modelom koji će učiniti da se osećate baš dobro kada izađete iz kuće, potražite inspiraciju u Holivudu!

Pročitajte još:

Atraktivna Mekini, koja je zvezda u usponu u industriji zabave, uslikana je u prelepom kaputu i seksi čizmama dok je obavljala šoping. Ona se proslavila u reklamama, a najpoznatija uloga joj je u rimejku „Čuvara plaže“.

Zbog svog stasa, glumica je bila angažovana i kao model, a paparaci je često prate. Njen modni ukus je dosta dobar – a ova jesenja kombinacija joj je jedna od najboljih.

Uz kratku rolku i asimetričan „skort“ glumica je prebacila kaput u tipičnoj jesenjoj oker boji, koji je bio dug i od brušene kože. U pitanju je model brenda Coach. Takav komad sigurno će vam trajati više godina, boja je uvek šik, a materijal topao i savršen za tmurne dane.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Uz njega je glumica savršeno uparila čizme do kolena – model koji već sezonama možete na ulovite na policama, a koji bi valjalo imati, jer odlično pristaje uz haljine i suknje. Šarlotine čizme su od krokodilske kože u zagasitoj, toploj braon boji, koja se uprkos starim modnim pravilima ipak može nositi sa crnom bojom a da to izgleda baš dobro. Naravno, čizme od drugih materijala koje imitiraju ovu luksuznu „šaru“ mogu se naći gotovo svuda ove jeseni, jer je „croc“ dezen jedan od vodećih trendova za akesoare ove godine.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kada imate kaput i čizme u kojima se osećate baš moćno, dovoljno je da ispod obučete nešto sasvim jednostavno, a i dalje ćete izgledati kao milion dolara.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram