Chanel puder koji je uzdrmao bjuti svet: Deluje pokvareno, ali koža sija

Chanel
Foto: Chanel via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Prvo ti je grozan, a onda se oduševiš.

Chanel Les Beiges Water-Fresh Complexion Touch izazvao je veliku pažnju kada je stigao na bjuti tržište, a pri samom pogledu na pakovanje jasno nam je i zašto.

Naime, kako piše u opisu prizvoda ma šta to značilo – ovo je prva svestrana formula te vrste za šminkanje lica prožeta ultra-koncentrisanim pigmentima mikrokapljica. Međutim, čim se pojavio, korisnici društvenih mreža su počeli da pišu i komentarišu da ovaj puder deluje „čudno“ i „kao da je pokvaren“, piše Story.hr.

Hidratantna, osvežavajuća formula koja se nosi kao druga koža, nudi prilagodljivu primenu za besprekoran završetak neverovatno prirodnog izgleda.

Spakovan je u cilindričnu prozirnu bočicu s pumpicom, koja vam omogućava da vidite jedinstvenu teksturu proizvoda i boju koja se nalazi unutra. Puder takođe dolazi sa sopstvenom četkicom.

Ako tražite nešto sveže i prirodno, verovatno će vam se svideti ovaj proizvod. S njim je jako lako raditi, a pruža odličan nivo hidratacije s lepom pokrivenošću kože i prirodnim završnim slojem.

Puder se na kožu nanosi tako što se istisne u šaku i prvo pomeša, pa zatim nanese na lice četkicom, a cena mu je za sad u onlajn prodavnicama 65 dolara.

***

Bonus video: Kako da nanesete bronzer, a kako rumenilo 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram