Ne zna se koja je lepša: Ćerke zasenile kraljicu Leticiju

kraljica Leticija
Foto: SIESTA / The Photo One / Profimedia

Ćerke princeze Leticije prave su modne naslednice svoje mame - na letovanju na Majorki pojavile su se u savršenim haljinama i privukle svu pažnju medija i javnosti.

Majorka je destinacija koju španska kraljevska porodica tradicionalno bira za letnji odmor. Oni svake godine letuju u Palma de Majorki, a odsedaju u palati Marivent, kraljevskoj letnoj rezidenciji.

Najlepši letnji modni komadi:

Na odmoru posećuju i razne kulturne znamenitosti, a ovoga puta to je bila rodna kuća svetog Džunipera Sere i muzej posvećen ovom utemeljitelju franjevačkih misija u Meksiku i Kaliforniji, prenosi „Zadvoljna„.

Kraljica Leticija uvek pleni svojim modnim izdanjima, ali ovoga puta svu pažnju su ukrale njene ćerkice. Princeza Sofija povredila je koleno pa se pred novinarima pojavila hodajući sa štakom. Svojoj mlađoj sestri pomagala je i princeza Leonor.

Foto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Upravo će mala Leonor biti nasledica kraljevske titule, koja već sada uči „zanat“ od svoje majke. Izgleda da će joj mama Leticia biti i velik modni uzor.

Kraljica se u javnosti često pojavljuje u odevnim komadima poznatih španskih brendova Mango i Zara, a malena Leonor za ovu je priliku odabrala upravo haljinu iz Manga.

kraljica Leticija
Foto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Trendi model s tropskim uzorkom je iz njihove poslednje letne kolekcije. Lagana pamučna haljinica s visokim okruglim izrezom savršen je odabir za vrućine, pošto je pamuk materijal koji je najprijatniji za tople dane.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram