Ceo život smo brushalter nosile pogrešno

Fenty; donji veš
Foto: Savage x Fenty via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Pronalazak dobrog brusa, koji nam stoji kao saliven i udoban je, često je mukotrpan proces. Ali, sada se pojavio onlajn kalkulator pomoću kog možete lako da izračunate svoju veličinu brushaltera - treba vam samo šnajderski metar.

Danas imamo ogromnu ponudu raznih vrsta brushaltera, ali pronalazak onog savršenog i dalje nije lak.

Žene često kupuju čak nekoliko brojeva manje brushaltere kako bi bolje istakle dekolte, ali to se nikada ne završi dobro – svi znamo kakva je gnjavaža kad nam je brus neudoban. Nema goreg osećaja.

Dok je ženama sa manjim grudima uglavnom lakše, jer čak i ne moraju da nose brus, kada imate veće grudi podrška vam je jednostavno neophodna. Isto je i kad treniramo.

Umesto da isprobavate na desetine bruseva u kabinama, sada postoji lakši način da saznate koja veličina vam odgovara. Treba vam samo šnajderski metar i malo vremena.

Uputite se na internet adresu – A Bra That Fits – koja je zapravo kalkulator koji vam računa idealnu veličinu brusa na osnovu vaših mera.

Treba da unesete šest mera. Prvo treba da izmerite obim ispod grudi, ali tako da ne zategnete uopšte metar. Zatim treba da uradite to isto, ali da metar zategnete da vam bude onako prijatno. Najzad, treba da ponovite isto merenje ali da jako zategnete metar. Sve to radite stojeći.

Zatim treba, takođe stojeći, da izmerite obim grudi u delu gde su najšire. Isti taj obim grudi merite još jednom, ali ovoga puta treba da se savijete pod uglom od 90 stepeni. Poslednje merenje najšireg obima grudi treba da uradite dok ležite.

Kada ste uneli ovih šest mera, ostaje vam samo da navedete čiji sistem veličina koristite – u zavisnosti od toga od kog brenda kupujete. U ponudi su standardni evropski, britanski, američki, francuski, australijski ili japanski.

Valja napomenuti i da se veličine verovatno razlikuju od brenda do brenda, ali će vam ovaj kalkulator bar malo olakšati potragu za savršenim brushalterom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram