Brokini: Srbija vapi za novim muškim trendom za plažu

plaža; muškarac
Foto: DAME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zaboravite na šorceve i spido gaće - nova verzija bikinija za muškarce potpuno će vas oduvati. Predstavljamo vam brokini!

Žene obožavaju da nose jednodelne kupaće kostime koji laskaju raznim oblicima tela, a sada su tu mogućnost dobili i muškarci – i to u vidu brokinija.

Brokini je dizajn dva muškarca iz Toronta, koji su ozbiljni u nameri da ubede muškarce da ponesu ovaj komad na plažu, iako će mnogima izgledati kao velika šala.

*

Pročitajte još:

Čad Sasko i Tejlor Fild su kreatori brokinija, a inspiracija su im bile „divlje momačke večeri i trikoi koje nose rvači“.

Tek su pokrenuli biznis, ali imaju ambiciozne ciljeve: da brokinije prodaju i u radnjama.

„Počeli da da kontaktiramo maloprodajne objekate. Radimo na fotografijama i video zapisima, a zatim ćemo pokrenuti neke plaćene oglase, pa preći na maloprodaju“, rekao je Sasko.

View this post on Instagram

Day 6: They still haven't noticed. #brokinis

A post shared by Brokinis (@brokinis) on

*

Kažu da je brokini pravi modni izbor za festivale i žurke, a pre svega je namenjen ljudima koji hoće dobro da se zabave i koji sebe ne shvataju previše ozbiljno.

„Nije idealno leto za lansiranje brenda zbog kovida 19, ali brokini bi mogao biti odličan način da ljude držite na metar od vas“, kažu kreatori.

Svi se sećamo kakav je „bum“ napravio Borat sa svojim čuvenim neon monokinijem – pa ko zna, možda ćete i brokini uskoro ugledati na plažama.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram