Breskvica je skroz promenila imidž i oduševljeni smo

Breskvica Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđela Ignjatović, poznatija pod pseudonimom Breskvica, pojavila se na predstavljanju nove Breskvica x ARTDECO makeup kolekcije u Jasmin parfemeriji.

Breskvica je poslužila kao inspiracija nemačkog kozmetičkog brenda ARTDECO. Iako je mnogi znaju zbog njene ljubavi prema muzici, pogotovo nakon ovogodišnjeg takmičenja „Pesma za Evroviziju“, na kojem je važila za jednog od vodećih favorita.

Njena pesma „Gnezdo orlovo“, izazvala je mnogobrojne komentare, ali njene fanove je ipak privukao njen izbor stajlinga tokom cele kampanje. Kombinacija boho stila i tradicionalnih motiva, uz prirodnu boju kosu puštenu u opuštene talase, savršeno se slagalo uz patritoske elemente njene pesme.

Breskvica
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak, potvrdilo je i njenu neverovatnu moć transformacije.

Malo pre početka evrovizijske kampanje, Breskvica je bila poznata po svojoj dugačkoj, plamen crvenoj kosi, naglašenim tetovaža, elementima zmija, afro kikicama, šljokicama, kao i mnogim drugim upečatljivim mladalačkim izdanjima.

Breskvica
Foto: Marija Mladjen/ATAImages

*

Breskvica
Foto: David Matana Micovic/ATAImages

*

Breskvica
Foto: M.M./ATAImages

A sada je predstavila neočekivanu, ali ništa manje izuzetnu verziju svog stila, koja se uklapa i uz jedno od njenih zanimanja.

Breskvica je svoju karijeru prevashodno počela kao influenserka, koja se uvek isticala izuzetnim šminkerskim sposobnostima.  Njene društvene mreže odišu dark feminine energijom, koju posebno naglašava kroz makeup i atraktivne autfite.

Ona savršeno zna da istakne atribute kao i da naglasi seksepil, lepotu i snagu žene, dok ni na trenutak ne ostavlja prostora za zamerke. Iako na društvenim mrežama ovo uspeva uz pomoć idealnih haljina. A sada je na premijeri makeup kolekecije inspirisane njom pokazala je da i u monohromatskom, elegantnom i pomalo ozbiljnom autfitu uspeva da ostvari isti efekat.

Breskvica Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Njen stilista, Lazar Ilić, potrudio se da cela kampanja odiše i sloganom kampanje – Drugačija. Svoja. Smela. Pored odela i kožnih jakni sa potpisom Suzane Perić, Breskvica je sve zaokružila autfitom na samom predstavljanju proizvoda.

Strukirana crna sako-haljina sa prorezima na boku je zauzela centralno mesto. Ispod nje je odabrala providnu crnu bluzu koja je imala naborani deo u vidu brusa.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Što se tiče aksesoara, Anđela je odabrala taknu crnu oglicu, minijaturne minđuše i jedan prsten, a u sve je uklopila i crnu Saint Laurent torbu sa logom u zlatnoj boji.

A ključni detalj za isticanje šminke je bila zalizana kosa, koju je dodatno skupila u nisku punđu.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages
Breskvica Foto: Antonio Ahel/ATAImages

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram