Blu Ajvi ima samo 12 godina, a već izgleda kao prava zvezda: Ćerka Bijonse i Džej Zija zasenila sve na dodeli Gremija

Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Džej Zi je na 66. dodeli Gremija u Los Anđelesu osvojio nagradu Global Impact, ali svi se možemo složiti da ga je potpuno zasenila njegova pratnja: dvanaestogodišnja ćerka Blu Ajvi.

Iako je porodica Karter preskočila crveni tepih, Blu Ajvi se zajedno sa tatom pojavila na sceni, mirno, staloženo i ponosno stojeći pored njega dok je Džej Zi držao govor. A tata i ćerka su se u jednom trenutku čak držali za ruke.

Ipak, Ajvi je fanove neverovatno podsetila na svoju mamu, kao mini Bijonse, tinejdžerka je nosila sjajnu, ali jednostavnu belu haljinu sa otvorenim ramenima i midi porubom ispod kojeg su virile efektne bele čizme na platformu, a kao završni detalj dodala je klasičnu belu torbicu.

U skladu sa svojim godinama, Blu je opušteno pustila kosu u pletenice, a od šminke je odabrala malo sjaja za usne.

U promišljenom govoru, Džej Zi je govorio o preprekama sa kojima se suočavao u svojoj višedecenijskoj karijeri. Takođe je prozvao celu organizaciju što Bijonse nikada nije dodelila prestižnu nagradu za album godine, uprkos činjenici da je njegova supruga osvojila više Gremija nego bilo ko u istoriji.

Valerie Macon / AFP / Profimedia

Ipak, nije izostavio i da pohvali svoju ćerku, koja ide maminim stopama, sa kojom je i tokom cele prethodne godine nastupala.

„Nekada sam govorio da je ovo šala za Blu, ali Blu je sada porasla“, rekao je Džej Zi — koji je nosio crno odelo sa raskopčanom crnom košuljom, pa dodao: „Ona je odrasla i ima svoj Gremi!“

KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Zaista, 2021. godine, Blu je postala druga najmlađa umetnica ikada koja je osvojila prestižnu nagradu Gramofon za pesmu svoje majke „Brown Skin Girl“ u kategoriji najboljeg muzičkog spota.

Blu, koji je tada imala 9 godina, dobila je zasluge za pisanje pesme.

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram