Bliznakinje s pink kosom – enigma modnog sveta

Amiaya
Amiaya; Foto: Ana M. Wiggins / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Identične bliznakinje Ami i Aja Suzuki već godinama unazad izazivaju ogromnu pažnju na svim velikim modnim revijama i apsolutne su kraljice street style kombinacija. Enigma je kako im uspeva da budu svuda, a zahvaljujući svojim uparenim stajlinzima postale su svetska senzacija.

Sestre s pink kosama ni ove godine nisu propustile nijednu reviju na Nedeljama mode u Parizu i Milanu. Uvek sede u prvim redovima i privlače pažnju fotografa i obožavaoca iz celog sveta. Od kada su postale redovne na Nedeljama mode, ove dve japanske pop zvezde koje su postale influenserke je teško promašiti.

Ami i Aja Suzuki
Ami i Aja Suzuki; Foto: Credit line: Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia

Imaju 31 godinu i napravile su ogroman skok iz tokijske pop scene u modnu. Posle nekoliko pop hitova stekle su ogromnu zajednicu obožavalaca u Japanu i to su iskoristile da se lansiraju u Evropu. Ami i Aja se bave modelingom, puštaju muziku, kreativke su sopstvenog brenda Jouetie.

Pročitajte još:

Kao pevačice poznate su pod imenom Amiaya (njihova spojena imena), a pre dve godine su radile reviju Dolce & Gabbana sa drugim svetskim influenserkama. Sarađivale su i sa Diorom i Conversom. Na Instagramu ih prati 293.000 ljudi.

Na Nedelji mode u Parizu
Na Nedelji mode u Parizu; Foto: Credit line: Veeren Ramsamy-Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia

Umesto da žive kao većina tinejdžerki, kada su napunile 15 godina odlučile su da se osamostale i postale su modeli za Harajuku Style magazin. Još tada su naučile kako se prave savršene street style fotke.

Kada su shvatile da se  Japan uzdigao na modnoj lestvici napravile su svoj brend.

Ami i Aja Suzuki
Ami i Aja Suzuki; Foto: Fashion PPS / Bestimage / Profimedia

„Svoj stil izražavamo kroz igru bojama i blizanačkim uklapanjem stajlinga. Naša modna filozofija je da cenimo slobodu i individualnost. Moda je vrlo važna jer reflektuje kako svakodnevno živiš – tvoju ličnost, stvari koje voliš i način na koji misliš. Izražavanje kroz modu koje nije ograničeno pravilima i uputstvima te menja, ne samo tvoj izgled, već ceo tvoj život“, rekle su bliznakinje.