Blejzer Milice Pavlović je čisto proleće

Foto:printscreen/instagram.com/senoritamilica

Dolazi nam vladavina blejzera, savršenog komada za prelazni period. Pevačica Milica Pavlović prošetala je model koji je čisto proleće - pa vam može biti odlična inspiracija za predstojeće sunčane dane.

Milica Pavlović je poznata po svojim ekstravagantnim scenskim kombinacijama, kao i seksepilnim autfitima koje bira za gostovanja na televizijama.

Pročitajte još:

Ipak, ovoj lepoj pevačici zaista odlično stoji i jedna svakodnevna, klasična odevna kombinacija, koju lako može iskopirati svaka žena.

Najupečatljiviji komad u kojem možete zablistati ovog proleća je svakako blejzer u nekom neobičnom dezenu. Dugo su se nosili oni karirani, ali možda je vreme da se odlučite za nešto hrabriju varijantu – cvetni print.

Jer, šta više govori proleće od cveća? To odlično zna Milica, a njen blejzer je crne boje, sa predivnim ciklama cvetovima. Nešto je duži, a ona ga nosi sa zavrnutim rukavima, što izgleda fenomenalno.

Milica je svoj prolećni sako kombinovala uz komade s kojima nema greške – belu majicu i farmerke zvonastog kroja, koje su trenutno najtraženije.

Bele čizme i mačkaste naočare učinile su njen autfit seksepilnim. A a tu je i borda pouch torba za nonšalantni efekat.

Pevačica je pokazala kako je samo lep dezen dovoljan da od farmerki i bele majice napravi spektakl – neka vam cveće bude vodič u prolećnoj kupovini!

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram