Zašto ove farmerke koštaju 19.000 evra?

Blejk Lajvli
Foto: Betty Buzz / Planet / Profimedia

Blejk Lajvli se na projekciji filma "It Ends with Us" pojavila u Valentino farmerkama sa izrezanim cvetovima hibiskusa, čija cena iznosi čak 19.000 evra.

Ako postoji neko ko može da od džinsa napravi spektakl, to je Blejk Lajvli – ne samo zbog besprekornog smisla za modu, jer je Blejk jedna od retkih poznatih ličnosti koja nema stilistu, već i zbog njene uloge Bridžit u filmu iz 2005, „Sestrinstvo putujućih pantalona“.

Blejk važi za nekog ko modu voli, poštuje i ceni – ali se nikada ne opterećuje onim što će obući za svakodnevne prilike, kao što su odlazak u park sa decom ili šetnja sa suprugom. Ipak, ona je sad ponela jedne od najekstravagantnijih i najskupljih farmerki. Tokom projekcije filma „It Ends with Us“, koji stiže u bioskope 9. avgusta, Blejk se pojavila u farmerkama sa cvetnim perforacijama čija cena iznosi 19.000 dolara, a potpisuje ih brend Valentino.

Farmerke, pantalone
Foto: reversible.com

Izrezi u obliku cvetova hibiskusa su se nizali duž prednje i zadnje strane nogavica, a Blejk je sve uparila sa jednostavnom belom majicom bez rukava i indigo salonkama Christian Louboutin. Od aksesoara je nosila nekoliko naslaganih zlatnih narukvica, prstenje i srebrne minđuše.

Blejk je odabrala farmerke sa cvetnim motivom kako bi podržala svoju ulogu u filmu – lik vlasnice cvećare.  Iako nije poznat tačan razlog zbog kog ovaj komad košta frapantnih 19.000 evra, pretpostavlja se da je u pitanju ručni rad i pažljivo birani materijli.

Svakako, Blejk je zajedno sa kolegama predstavila nadolazeći film u najboljem svetlu, dovoljno da se svi zapitaju šta će se dešavati u životu vlasnice cvećare.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram