Mermer bikini Due Lipe je visokorizičan

Dua Lipa; Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dok mi još odmeravamo prolećnu garderobu, Dua Lipa je već uskočila u bikini. I to kakav bikini!

Dua Lipa ovih dana kači fotke s putovanja, iz fensi hotelskih soba, romantične selfije s dečkom Anvarom Hadidom, modne eksperimente… A u tom kontekstu, modnim stručnjacima je najviše privukao pažnju njen psihodelični bikini, za koji se mnogi nadaju da neće imati prostora da zaživi kao trend ovog leta.

View this post on Instagram

Half asleep

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Prvo zbog dezena, za koji su se mnogi nadali da će zauvek ostati na rejv žurkama devedesetih, a Vog ga poredi s šarama mermera drečavih boja, ustežući se da doda da uz takvu estetiku obično idu reči kao što su „kič“ i „neukus“.

Pročitajte još:

Drugo, sam model, osim što izgleda kao da je kreiran za devojčicu, deluje i jednako nepraktično, posebno za devojke s većim grudima. Ne samo da ne postoji žica ili lastiš koji bi gornji deo držali na mestu, već ni bretele koje ga zatežu sa strana ne deluju naročito stabilne.

I minijaturni donji deo čini ga rizičnim za bilo kakvo kretanje ili praćakanje u vodi, tako da ćemo ovaj model verovatno više viđati na pozerskim fotkama trendseterki, nego na realnim devojkama s plaže. No, svakako je nešto drugačije u odnosu na aktuelne trendove.
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram