Bezobrazna haljina Salme Hajek je samo za najhrabrije žene – njoj stoji savršeno

Salma
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Dekolte u prvom planu.

Salma Hajek bila je gošća na tradicionalnoj svečanosti LACMA Art+Film Gala, koja se održava u Los Anđelesu. Slavna glumica došla je sa svojim suprugom, modnim mogulom Fransisom-Henrijem Pinaultom, a bračni par je pozirao na crvenom tepihu, koji je za ovu priliku bio plav.

Kada bira kombinacije za crveni tepih, Salma favorizuje šljokice, pa i prenaglašenost, a upravo takva bila je i toaleta modne kuće Gucci koju je nosila na svečanoj večeri održanoj u losanđeleskom muzeju umetnosti.

Foto: Credit line: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Zavodljiva haljina u potpunosti je prekrivena svetlucavim nalepljenim dijamantima, a boje se prelivaju iz zelene u ružičastu s ombre efektom.

Foto: Credit line: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Struk je dodatno naglašen tankim srebrnim pojasom, a takve su i tanke naramenice, dok se na predelu izraženog dekoltea nalazi nežna ružičasta čipka. Svetlucavu kreaciju Salma je upotpunila dugačkim rukavicama od istog materijala kakvog je i haljina, ukrašenima glamuroznim dijamantnim narukvicama brenda skupocenog nakita Rahaminov.

Foto: Credit line: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Salma je velika ljubiteljka izrazito visokih platformi, a i za ovo svečano večernje izdanje izabrala je takve cipele, tačnije sandale s debelom metalik srebrnom platformom, koje su izvirivale ispod dugačke haljine, piše Zadovoljna.hr.

***

BONUS VIDEO: Dodela Gremi nagrada i poznati na crvenom tepihu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram