Autfiti Kristine Bekvalac: Kad iz klabinga produžiš na posao

kristina bekvalac
Kristina Bekvalac Foto:printscreen/instagram.com/kristinabekvalac/

Svi znamo da sestre Bekvalac imaju odličan stil i harizmu, ali u poslednje vreme Kristina opasno kida i njeni stajlinzi nas sve više oduševljavaju. Najbolje od svega je što su vrlo urbani, a ujedno i poslovni.

Kristinin Instagram profil prati 146.000 ljudi i vrlo je šarenolik. Možemo da uživamo u njenoj deci, putovanjima, treninzima, ali i – modi!

Na primer ovaj stajling, za dnevnu i večernju varijantu savršen, a ukoliko odlučite da obučete nešto slično na posao, samo krop top zamenite običnom belom majicom, a iscepane farmerke onim neiscepanim i spremni ste za nove radne pobede.

Ako ste za totalno poslovnu varijantu, a da nije baš standardna (čitaj: dosadna), ovaj komplet je idealan. U njemu ne samo da ćete se osećati kao „girlboss“, nego možete i u neki bar na koktel veče onako opušteno nakon posla.

Već vidimo kako sedite za šankom i pijete martini, a oko vas roj muškaraca (ili žena, zavisi šta preferirate).

A, ako je kežual petak i na poslu – ova kombinacija je idealna. Neki udobni komplet, da li će biti od pamuka ili od vune i preko sako, kud ćeš bolje? Udobno, urbano, a sasvim dovoljno poslovno za kraj radne nedelje.

Kristina nam ovde Izgleda kao da je nakon burne noći prespavala kod dečka, a ujutru kasnila na posao i u žurbi uzela njegov sako, obukla uz farmerke i belu majicu – i izgleda tip-top!

Ako radite u nekoj opuštenijoj atmosferi, ovaj kožni komplet je idealka. Kožna košulja, dovoljno poslovna, uz kožne pantalone totalno moderna.

A, kada pogledate kroz prozor i vidite da se sprema tmuran kišni dan, ovo odelo je odlično da razbije sivu svakodnevicu. S obzirom na to da ona nosi top, ispod može da ide i košulja ili jednostavna majica.

Na vama je da izaberete da li će to biti monohromatski autfit uz majicu iste boje, ili ćete ipak razbiti malo nekom belom majicom ili pak nekom drugom komplementarnom bojom.

Kad smo već kod monohromatskog izgleda – tu je i ovaj stajling. Kosa može biti vezana, a šminka lagana jer ova kombinacija tri nijanse bež komada dovoljno radi posao. A, na pauzi je odličan da odete u obližnji restoran sa drugaricama na branč i dozvolite sebi jednu blagu mimozu.

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram