Autfit Kim Kardašijan od kog bi Bela kuća pocrvenela

Foto:Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ako zamislimo scenario u kojem Kanje Vest postaje predsednik Amerike, jedna od najboljih scena bi bila ona u kojoj Kim Kardašijan šeta Belom kućom u kožnom zelenom kombinezonu.

Ne možeš postati modna ikona ako ti vreme diktira šta ćeš obući. Kim Kardašijan je demonstrirala potpunu ravnodušnost na temperaturu od 32 stepena i vlagu od 40 odsto u Kaliforniji kada se pojavila u uskom kožnom kombinezonu i čizmama. Tako obučena je sipala gorivo u svoj Range Rover.

Kim Kardašijan
Foto : Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Čizme koje je nosila su iz modne linije njenog supruga Kanje Vesta – Yeezy, a u ruci je nosila torbicu Hermès Kelly čija cena je oko 25.000 dolara.

Zeleni bermude kombinezon nije prvi kožni autfit koji je Kim obukla ovog leta. Na svom ranču u Vajomingu je nosila različite modele kožnih pantalona u kaubojskom stilu, a teško da se može zaboraviti i njen stajling s belim kožnim nogavicama koje je navukla preko bikinija.

U slučaju da Kanje Vest pobedi na predsedničkim izborima Kim bi mu bila glavna u lancu savetnika, a vlasnik Tesle Ilon Mask bi postao potpredsednik.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram