Anđelina Žoli u maksi-suknji koja je krojena za svaki stas

Anđelina Džoli Foto: Jesal/Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia

Anđelina Žoli privlači pažnju svojim odevnim kombinacijama iako se obično odlučuje za vrlo jednostavne modne komade u vrlo neutralnim nijansama. Obožava da nosi haljine i cipele u nude nijansama, sivoj i crnoj boji.

Niko nije bio iznenađen kada su je videli na aerodromu u Los Anđelesu nakon povratka sa službenog puta iz Njujorka i Vašingtona u crnoj odevnoj kombinaciji, piše Zadovoljna.hr.

Za razliku od većine dama koje za putovanje avionom biraju udobne odevne kombinacije – poput patika i trenerki, Anđelina Žoli je prednost dala eleganciji. Iz aviona je sišla u crnoj dolčeviti dugih rukava koju je uparila sa maksi suknjom i štiklama s vrlo tankom potpeticom.

Anđelina Džoli Foto: Jesal/Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mnogi pogledi znatiželjnih prolaznika bili su prikovani upravo na crnu suknju američke glumice i rediteljke od pamučnog materijala sa rupicama po celoj dužini koje su joj delimično otkrivale noge.

Maksi suknja napravljena je u A kroju koji vizualno smanjuje struk i ocrtava ženstvenu siluetu, pa odlično stoji damama različitih konfekcijskih veličina.

Od poluprozirne suknje još je više pažnje privukla ogromna torba koja je prekrivala veći deo gornjeg dela tela glumice, a koja je toliko velika da u nju možete da stavite svaku sitnicu koja vam je potrebna.
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram