Anastasija Ražnatović vas poziva na Sajam venčanja u Hajatu – a mi delimo karte

Sajam venčanja Foto:Promo

Zadovoljna.rs vam deli 5x2 karte za Sajam venčanja.

Najveći događaj u industriji venčanja na Balkanu, Sajam venčanja “Wedding Weekend” već 20 godina predstavlja pravu adresu za buduće mladence iz čitave Srbije.

Tokom tri dana sajma, 24-26. februara, u hotelu Hajat, na gotovo 2.500 kvadratnih metara izložbenog prostora, više od 60 renomiranih izlagača predstaviće bogatu ponudu proizvoda i usluga.

Kao i do sada, posetioci će u dobro poznatom prostoru na raspolaganju imati najveći izbor proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe – venčanice i večernje haljine poznatih kreatora i brendova, odela, burme, restorani, dekoracije, svadbene torte, fotografi, pozivnice…

Sajam venčanja Foto:Promo

Na 20. Wedding Weekendu budući mladenci pronaći će sve na jednom mestu – saznati sve o najnovijim trendovima u oblasti dekoracije, pronaći venčanicu iz snova, odabrati odelo kao krojeno po meri… Tokom Sajma, izlagači će biti na raspolaganju da pomognu svojim savetima.

Tradicionalno, prvi dan Wedding Weekenda, obeležiće jedan od najpopularnijih gradskih događaja “Revija poznatih”, kad će brojne javne ličnosti prošetati modnom pistom i predstaviti najnovije kolekcije haljina, venčanica i odela različitih stilova i za svačiji džep.

Sajam venčanja Foto:Promo

Zadovoljna.rs vam deli 5×2 karte za Sajam venčanja – potrebno je samo da pošaljete svoje ime i prezime na mejl: [email protected] i vaši podaci će biti dodati na spisak za sva tri dana Sajma venčanja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram