Aksesoar najpoznatije srpske blogerke je hit proleća

Tamara Kalinić. Foto: Instagram/tamara

Nekada su ga nosili samo pecaroši, neki reperi i deca, a sada se taj model šeširića može videti na revijama visoke mode. Ribarska kapa je hit sezone i nose je sve trendseterke - među njima i naša najuspešnija modna blogerka Tamara Kalinić.

Ove zime nosili smo vunene prsluke koji kao da su pozajmljeni od naših baka. A sada, izgleda da još jedan neočekivani komad, koji bi poneo vaš deka na pecanje, nose svi modni influenseri.

Pročitajte još:

U pitanju je kloš šešir, u narodu poznat kao ribarski, jer je često uz štap obavezna oprema mnogim pecarošima. Nose ga često i mališani, a sećamo ga se i u stajlinzima mnogih repera tokom devedestih i ranih dvehiljaditih.

Sada je ovaj neobičan aksesoar deo kolekcija brojnih velikih modnih brendova – Celine verziju ponela je Tamara Kalinić.

Lepa blogerka šeširić nosi uz karirani sako i farmerke, kao i efektne čizme špicastog oblika – dakle, njen stajling daleko je od sportskog.

Možda na prvu deluje da je ovaj šešir stvoren za trenerke, ali izgleda neverovatno šik, savremeno i efektno uz elegantniju odeću.

Dosta kloš šeširića možete pronaći u high street radnjama – bukvalno su preplavili prolećne kolekcije.

Zara ima hipi tie-dye model ovog šeširića, koji već vidimo na plaži, isto kao i Pull&Bear kariranu verziju.

Foto: Zara
Foto: Pull&Bear

U Bershki možete da nađete „kožni“ šeširić u svetlo plavoj boji, a u Pull&Bear-u džins model. Stradivarius nudi elegantnij varijantu, zahvalnu za kombinovanje.

Foto: Bershka

*

Foto: Pull&Bear

*

Foto: Stradivarius

Izaberite koji će vam se uklopiti uz odeću koju već imate – a onda ostaje samo da osmislite stajling kojem će ovaj šešir dati „kul“ efekat.

*

*

*

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram