10 fotki ćerke Siniše Mihajlovića dokazuju da je jedna od najbolje obučenih žena u Italiji

Foto: Instagram/vickymiha

Ona ne prati trendove i izgleda fenomenalno.

Stil starije ćerke Siniše Mihajlovića ne podleže pravilima trenutka. Na lepoj Viktoriji ćete videti brendirane tigraste biciklističke, ali ne i suknju Miu Miu koja već dve godine opseda modne blogerke.

Ona nosi roze haljinicu od tila mnogo drugačije od neke imaginarne princeze jer je zaoštrila svojim velikim tetovažama.

Voli Chanel, ali ne njihovu gaderobu već isključivo torbe.

Kažu da jako liči na mamu Arijanu, što je istina, ali svoju prirodnu lepotu nosi ipak drugačije – s dečje plavim pramenovima i vidljivim pegicama.

Viktorija je inače jednu od svojih tetovaža posvetila Siniši Mihajloviću, a na ruci je istetovirala srce na kojem piše „tata“. Jedan od komentara koje je dobijala na svom Instagramu posle očeve smrti najbolje opisuje kroz šta je prolazila. Ljudi su osetili da imaju pravo da joj kažu i kako treba da boluje.

„Draga devojko, u danima posle smrti mog oca nisam se sigurno pokazivala ovakovom fotografijom. I kad već kačiš na mreže fotografiju, moraš da prihvatiš sud i kritike ljudi. U suprotnom idi da živiš u pećinu na planini, bez svetla, vode i društvenih mreža.“

Na ovakve komentare, kojih je bilo mnogo, Viktorija je odgovorila.

„Kada me pitate kako to radim, kako se smejem sa prijateljima, izlazim na večere, igram, pevam, kako ponovo živim…? Odgovorim da sam ja tatina ćerka. To da plačem, da ne reagujem i ne živim, nije ono što me je učio. Živim i živeću svaki sekund svog života da bih ga učinila ponosnim. Danas sam devojka kakvom me uvek učio da budem, znam da je ponosan na mene, osećam to. Gleda me sa osmehom i proverava da li često jedem, jer kao što mi je uvek govorio, jedi, suviše si mršava, izgledaš kao da si se osušila.“

Viktorija je zajedno sa mamom i sestrom Virdžinijom pokrenula i modni brend LeMiha koji se savršeno uklapa uz njen lični stil.

Pogledajte neke od Viktorijinih autfita dostojnih Voga.

***

Bonus video: Beogradski frizer rekao je sve što treba da znate o Didi J na Gremiju

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram