Žena urnebesno demonstrirala kako je nemoguće da je muškarcima kondom – mali

Foto:printscreen/tiktok.com/@theel_inloser

Svim muškarcima koji se žale da ih kondom steže.

Ova žena dokazuje da muškarci nemaju toliki ponos koliku ona ima nogu – posebno nogu koja može da stane u kondom.

Žena je zaposlena u prodavnici seks opreme i osramotila je nabeđene muškarce koje izbegavaju kondome tako što je navukla isti preko svoje noge. To je uradila bi dokazala da nijedan muškarac nije „prevelik” da bi ga nosio. Video njenog nekonvencionalnog tutorijala ima 15 miliona pregleda na TikTok-u.

@theel_inloser

What a fancy thigh high, right? That’s all

♬ Condom On Your Tongue - Marvin Sease

Ironično, studija iz 2017. pokazala je da mnogi muškarci izbegavaju kondome jer misle da im je penis premali, a ne prevelik za kondom. Drugi izgovori za seks bez kondoma, prema anketama, kreću se od tvrdnje da im smanjuje osećaj tokom seksa, te da im jednostavno nije isti užitak.

Suvišno je reći da su demonstracije podstakle mnoge komentatore, a jedna od njih je napisala i: „Bilo je veoma teško ne nasmejati se muškarcima u facu koji su ovo koristili kao izgovor dok sam radila u prodavnici za odrasle.”

Foto:printscreen/tiktok.com/@theel_inloser

Drugi je tvrdio da mnogi muškarci „jednostavno ne žele da ga nose pa lažu“ o svojoj veličini.

Trgovac magnumom smatrao je da je „penis mi je prevelik“ izgovor posebno smešan jer je prosečan penis meri između 12 i 13 centimetara – preko dva centimetra kraći od prosečne početne veličine kondoma od 15-17 centimetara. U međuvremenu, velike veličine se kreću od 19 do 20 nešto centimetara.

„Mislim da si okej, a ako nisi u tom prosečnom opsegu, jer sad znaš da postoji, tada se povećaš za veličinu“, predložila je seksperkinja.

Promovisanje zaštite je od vitalnog značaja jer mladi ljudi sve više zanemaruju da koriste prezervative tokom seksa. Istraživanje CDC-a iz 2015. pokazalo je da je upotreba kondoma među seksualno aktivnim srednjoškolcima opala sa 63% u 2003. na 57% u 2015. Studija koja je iste godine sprovela Skin kondome pokazala je da 48% milenijalaca koristi kondome „nikada” ili „retko”.

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram