Zašto sam ostavila bogatog dečka

Štikle
Foto: Spazio Foto Mereghetti / Alamy / Profimedia

Viktorija je bila u vezi sa dečkom koji je zarađivao mnogo više od nje, imao je i impozantno nasledstvo, nije bio glup ni dosadan, plus je tretirao kao kraljicu. I ostavila ga je. Ovo je njena priča.

„Ovo je 21. vek, trebalo bi da zarađujem bar približno kao moj dečko. Zar ne znači to jaka i nezavisna žena? Umesto toga svaki put kada bih pomislila na moju i njegovu platu, moj život bi mi delovao kao epizoda „Mućki“.

Moj dečko je bio divan – fin, smešan, pametan i kao što već znate – pun k’o brod. I baš to poslednje je ponekad bilo čudno. S jedne strane ja sam u tom periodu kuvala i nisam htela da izlazim na večere. Radije bih uštedela taj novac. Nisam htela ni da plaćam mnogo za bioskopske ulaznice. S druge strane nisam mogla da prihvatim ni da on plaća to isto, shvatate li sad? Znam da je užasno, svesna sam toga, ali takva sam.

Pročitajte još:

Godišnji odmori su skupi, nisam htela da mi on plaća putovanja, ali ni da zbog mene boravi u lošim hotelima. Na kraju sam morala da napravim kompromis i za to sam mu rekla – okej, šta god ti izabereš, ali ja plaćam svoj deo. Zbog toga sam cele godine očajnički štedela svaki dinar i osećala krivicu kad otputujemo jer se razbacujem.

Kad ljudi imaju gomilu para normalno da kupuju ono što žele. Zamislite to! Kul za njih, ali agonija kad probaš da im kupiš poklon. U vezi sa njim sam zapravo jako brzo prestala da mu kupujem materijalne stvari. Ili ih je već imao ili su koštale previše, nisam mogla to da platim. Ništa kao poklon od srca, zar ne? Ne! Osećaj je grozan.

Na kraju, posle dve i po godine veze nisam mogla više. S jedne strane nisam mogla da mu zamerim što je uspešan i bogat. Bila sam srećna što je ostvaren, ali ja sam takva osoba, počela sam intenzivno da razmišljam šta će to doneti u budućnosti, ako se uzmemo, da li ću se uvek osećati inferiorno i shvatila sam da hoću.

Probala sam da mu objasnim. Nije razumeo.

Raskinula sam ubrzo posle tog razgovora i obećala da ću više raditi na sebi. Sreli smo se ovih dana, žena mu je trudna, čujem od prijatelja da je iz imućne porodice.

A ja? Bar ne gledam Mućke, više mi nisu smešne“, napisala je Viktorija Hil u svojoj isposvesti.

*

Bonus video:

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram