Zamolio sam suprugu da budemo u otvorenom braku. Njena reakcija me prvo oduševila, ali sad je moj život košmar

otvoreni brak
Foto:Shutterstock

Gorko se pokajao.

Jedan muškarac je na Reditu objavio priču o tome kako je zamolio svoju suprugu da budu u otvorenom braku. Ona je pristala, ali on je brzo zažalio što ju je to pitao. Inače, u braku su 19 godina. Priča ide ovako…

Dobio i otkaz

„Osećam se kao potpuni idiot. Supruga i ja smo u braku 19 godina. Imamo jedno dete. Naša ćerka se ovog leta odselila. Volim svoju ženu, ali osećao sam da je iskra nestala iz našeg života. Nisam hteo da se razvedem od nje, pa sam predložio otvoreni brak. U početku je bila uzrujana, ali je na kraju pristala. Kao što sam rekao u naslovu posta, pogrešio sam.

Naučio sam da to što me žena nije toliko privlačila kao kad smo se venčali ne znači da neće biti privlačna drugim muškarcima. Ima toliko muškaraca i dejtova da ne zna šta će sa svima. Međutim, kod mene je suprotno“, požalio se, ali tu priči nije kraj.

Naime, pozvao je koleginicu s posla na dejt, ali ona ga je odbila i požalila se šefu, zbog čega je dobio otkaz. Nakon toga muškarac je odlučio da ipak ne želi da bude u otvorenom braku i da je loše što je uopšte to predložio.

„Rekla je ne, zadovoljna je kako stvari stoje. Ubija me što znam da je s drugim muškarcima. Brat mi je rekao da ne mogu očekivati da će mi žena izgledati kao na početku braka. Čak je otišao toliko daleko da je rekao da žena drži do sebe i da je u odličnoj formi s 44 godine, samo ne izgleda kao da ima 20. Imao je hrabrosti da kaže da izgleda bolje od mene i da bih ja mogao da smršam“, piše ovaj čovek na Reditu, a prenosi index.hr.

Naposletku, ovaj čovek je zaključio da voli svoju ženu i ne želi razvod, ali je problem što se njoj svideo otvoreni brak. A većina korisnika Redita osudila je muža i stala je na ženinu stranu.

„Ti si to tražio. Zvučiš krajnje sebično. Jedini razlog zašto bi prekinuo otvoreni brak je to što si ti odbijen, a nju svi žele“.

„Bio si zaljubljen u nekoga na poslu. Tražio si od svoje žene propusnicu. Ona ne želi, ali na kraju pristaje. Pitaš svoju simpatiju. Ona te odbija. Odjednom ne želiš otvoreni brak?“

„Podržavam je što je rekla ne, zamislite količinu tuge koju je osetila kad si tražio otvoreni brak. Morala je da zamišlja muža kako želi da spava s drugim ženama i da pristane na to. Ali sada si ti taj koji je tužan jer ona ima drugog?“

„Ovo nije fer prema tvojoj ženi. Cela ova situacija nije fer prema njoj. Prisilio si je na otvoreni brak i sad si uznemiren što ona ima druge, a ti ne. Zaslužio si sve ovo.“.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram