„Večita ljubavnica” otkriva kako prepoznati nevernog muža

auto žena
Žena treba da veruje svojoj intuiciji, Foto: José Ramón Hernando / ContactoPhoto / Profimedia

Amerikanka Ejmi Keps već godinama izlazi sa oženjenim i zauzetim muškarcima. Nakon što se razvela od muža koji ju je prevario, shvatila je da želi samo da se zabavlja. A jedini način da se zabavlja bez da obaveza, po njoj, su upravo zauzeti muškarci.

Ono što je Ejmi naučila iz svog dugogodišnjeg iskustva je kako prepoznati prevaranta.

„Niko ne želi da ga partner vara, ali postoji toliko suptilnih znakova koje ne biste ni primetili, dok ne otvorite oči” – rekla je Ejmi koja sebe smatra stručnjakom za procenu nevere kod muškaraca.

Naglasila je da je ženska intuicija najmoćnije oružje kojim se trebate poslužiti.

„Ukoliko sumnjate da se nešto dešava, pratite svoju intuiciju dok se ne uverite u ono što je istina” – rekla je i navela znakove koji bi mogli značiti da vam je partner neveran.

Odjednom je “previše” fin

Ako primetite da je vaš partner odjednom počeo biti ljubazan i fin, što nije slučaj inače, to bi mogao biti znak da radi nešto što ne valja. Ako kupuje cveće, nakit, poklone, znači da se i te kako ima za šta iskupiti.

Iznenadna prijatnost, pokloni bez povoda, preterana ljubaznost i prilagodljivost, sve su to znakovi za uzbunu, naročito ako inače nije takav. Za mene je to veliki alarm.

Zaboravno ponašanje

Ako vaš partner stalno zaboravlja uraditi nešto što vam je obećao, ne sluša vas i ne doživljava – to je loše.

Mnogi ljudi zanemaraju kada im partner postane iznenada zaboravan. Misle da je to slučajnost, no nije. To znači da im je um obično negde drugo i da vi nemate njihovu pažnju – tvrdi Ejmi.

Više tuširanja – više varanja

Higijenske navike je moguće promeniti, no ako primetite da se vaš partner tušira i više koristiti parfem i losion, trebalo bi pripaziti.

„Da li se tušira više nego obično? Odjednom se obasipa parfemima? Trebalo bi da se zapitatie da li to ima sa spiranjem mirisa druge žene sa sebe” – tvrdi Amy.

‘Koleginica s posla’

Često pominje novu koleginicu sa posla, a odjednom je počeo pridavati izuzetnog značaja oblačenju?

Ovo je veliki znak za uzbunu, a posebno ako primetite da to radi radnim danima.

Frka oko telefona

Ukoliko je počeo da skriva telefon od vas i ne da vam da ga koristite, sigurno da ima nešto što ne želi da vidite.

Ako se vaš partner ne odvaja od telefona, izgleda nervozno kada je u vašim rukama ili ga ostavlja na stolu sa ekranom okrenutim prema dole, nešto nije u redu.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram