Varala muža pet meseci – ništa ne bi saznao da država nije digla uzbunu za opasnost

prevara
Foto: Shutterstock

"Užasno me je sramota."

Jedna žena počela je da vara svog muža jer je osećala da je ne ceni dovoljno, ali sada je užasnuta zbog načina na koji je on saznao istinu.

Naime, 34-godišnja Veriti, koja je imala aferu poslednjih pet meseci, uhvaćena je na delu kada se alarm oglasio na njenom tajnom telefonu. Ona sada oseća grižu savesti zbog svoje nevere i načina na koji je njen suprug saznao. Kaže da on ne želi ni da je pogleda u oči, ali i dalje zajedno žive, prenosi Mirror.

A šta se zapravo desilo?

Nakon što se sa suprugom i sinom osećala kao višak u svojoj porodičnoj kući, Veriti je započela aferu, uprkos priznanju da je varanje pogrešno.

Kao majka, kaže da je preuzela odgovornost za brigu o njihovom detetu i njihovooj kući – naposetku videvši kako gubi svoj ‘identitet’.

„Otkako smo dobili sina, koji je apsolutno svetlo naših života, nemojte me pogrešno shvatiti, jednostavno sam se osećala kao necenjeni treći točak koji je takođe lepak koji drži porodicu na okupu. Pretpostavljam da sam se na neki način osećala kao da sam izgubila svoj identitet. A kao živahnoj osobi koja voli da izlazi, to mi je jako teško palo. Sada sam samo mama, priznaje Veriti, a prenosi večernji.hr.

Dolazeći kući s posla, a zatim kuvajući i čisteći, osećala je da radi u smenama od 16 sati bez ikakve podrške svog supruga.

„Stvarno se osećam kao da on nikada neće razumeti mentalni teret koji preuzimaš kao majka, a koji muškarcu jednostavno ne pada na pamet“, nastavila je Veriti,

„Iscrpljujuće je. Nisam nameravala da povredim svog muža, samo sam htela da učinim nešto za sebe, kao osobu, a ne kao mamu“.

Pre otprilike pet meseci Veriti se priključila veb stranici za pronalaženje partnera i počela da razgovara s muškarcima na mreži. Na kraju je i kliknula s jednim muškarcem s kojim se vikendom viđa mužu iza leđa.

Veriti priznaje da je njeno varanje pogrešno, ali tvrdi i kako se jedino uz svog ljubavnika ponovo osećala živom.

„Meni je moj muž sve na svetu i što je najvažnije on je otac mog deteta. A moj ljubavnik je bio samo divlji hobi koji mi je pomogao da živin vikendima. Bio je samo beg od stresa svakodnevnog života“, rekla je,

„Naš odnos je bio uglavnom seksualan tako da nismo bili odsutni jedno s drugim duže vreme. Jednostavno smo se stvarno povezali na tom nivou.“

Ali tajne i laži ove žene otkrile su se u nedelju 23. aprila kada se Vladina uzbuna u 15 sati oglasila na njenom skrivenom telefonu. Veriti kaže da bi obično držala mobilni zaključan u autu, ali u nedelju ga je ostavila u džepu kaputa, koji je bio okaćen na vešalici u njihovom hodniku. Ona i njen suprug krečili su spavaću sobu svog sina kada se aktivirala uzbuna – koja upozorava javnost na potencijalne opasnosti poput poplava.

„Taman sam koristila svoj ‘pravi’ telefon kada je počela uzbuna. On se nije ni upalio, ali moj drugi mobilni zvučao je kao da je uzbuna za smak sveta. Pokušala sam da se pravim glupa i glumila sam da ne razumem šta se to čuje. Pokušavala sam da siđem dole pre svog muža, ali on je sišao brže od mene, pronašao ga u džepu mog kaputa pre nego što sam uspela da ga sakrijem i onda je to bilo to, igra gotova“, objasnila je Veriti.

Ona je znala da nema smisla ni da pokušava da izmisliti izgovor, ali nije mogla da se natera da prizna da je imala petomesečnu aferu.

„U tom trenutku nisam znala šta da radim – srce mi je ubrzano kucalo i mogla sam da osetim kako mi se lice toliko zarumenelo da se činilo kao da doslovno gori i da će se otopiti svake sekunde. Stajala sam tamo sleđena s čudnim izrazom lica. Samo se sećam da je vikao ‘Hajde onda, reci mi’.“

Kada ju je suprug pitao ima li ljubavnika, ona je samo klimnula glavom i poželela da nestane: „Bio je to najgori trenutak u mom životu“.

Iako veruje da je način na koji je njen suprug saznao užasan, ne misli da je ona jedini krivac za svoju aferu.

„Žao mi je što sam ga povredila i niko ne bi trebalo da se nosi s tim. Verovatno sebi to nikad neću oprostiti, ali takođe, imala sam svoje razloge.“

Veriti nije sigurna zna li njen ljubavnik da je njihova tajna otkrivena jer joj je suprug zaplenio telefon. Kaže da će se prijaviti na svoj nalog za upoznavanje na internetu i obavestiti ga, ali sada nije sigurna šta oseća prema njemu.

„Treba mi malo vremena da procesuiram poslednjih nekoliko dana. Ali osećam se tako prljavo i kao da je sva strast nestala. Možda je to samo šok. Stvarno ne znam kako se sada osećam.“

Veriti je svojoj porodici priznala šta se dogodilo, ali sada žali zbog toga. Ljuti su na svoju ćerku isto kao i njen suprug, ali se nada da će moći da ostane kod sestre nekoliko dana dok se situacija ne smiri. O tome misli li da ima šanse za povratak iz ove situacije, Veriti je dodala: „Ako mi ikada oprosti… još uvek je sve to prilično sveže i još uvek živimo zajedno, što je trenutno jako neugodno. Ne može ni da me pogleda u oči.“

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram