Srpska carina saznala je za ovu prosidbu pre mlade – i ispali su carevi

Foto: Uprava Carina

Uprava carina još jednom je dokazala koliki su carevi.

Na profilu koji prati skoro 40 hiljada fanova, svakodnevno možete pratiti kakvi se sve ulovi dešavaju na srpskim granicama. Što zbog nadrealnih stvari koje ljudi pokušavaju da prošvercuju, što zbog posebnog stila kojim admini vode ovu stranicu, Carina se etablirala kao retko simpatična državna institucija.

Slučaj koji im se nedavno desio, a u kojem su pomogli da momak zaprosi devojku, još jednom je pokazao da zaista zaslužuju epitet najvećih careva na društvenim mrežama u Srbiji.

Prenosimo u celosti njihovu priču:

„Među mnogobrojnim pričama sa granice, najređe su, mora se priznati, one romantične… Ali, baš takva desila se kada nas je jedan mladić zamolio za savet kako da na letovanje ponese skupoceni prsten kojim želi da zaprosi devojku. Znate svi da dragocenosti moraju da se prijave, ako ne želite da se nađete u neprijatnoj situaciji da vam zbog neprijave budu zaplenjene i zato je dobro postupio što se raspitao na vreme. Da devojka ne bi primetila da se nešto čudno dešava, zamolili smo kolege na prelazu Preševo da pripreme sve što je neophodno kako bi procedura trajala što kraće. Sve je išlo po planu, devojka nije ništa naslutila i samo dan kasnije – mladić nam je  javio da je rekla DA!
Bilo nam je drago da smo mogli da pomognemo, a verenicima želimo mnogo sreće i ljubavi.“

Redakcija Zadovoljne pridružuje se čestitikama. Živela ljubav!

BONUS VIDEO: Prosidba na fudbalskom terenu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram