Tuča tinejdžerki u GSP zbog dečka, dokaz da je ljubav ludilo

Ljubav i seks 30. maj 202114:39 > 14:52
Foto:Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Vriska, cika, komešanje, putnici koji pokušavaju da razdvoje dve devojke, ne zna se ko koga udara, vozač autobusa interveniše, niko ne zna šta se tačno dešava... A onda se jasno začulo: "Izbriši broj mog dečka!"

Društvenim mrežama širi se snimak tuče tinejdžerki u autobusu GSP, koji je izbio – zbog dečka. Jedna je zahtevala od druge da iz telefona izbriše broj njenog dečka.

Zapravo, to i nije baš bila tuča – crnokosa devojka je vidno uznemirena napala drugu, urlala, vukla je za kosu, tako silovito udarala da je pola autobusa moralo da je obuzdava.

Zapravo, neki su preneli da se devojke uopšte ne poznaju.

Zapravo, nikakvog realnog opravdanja nema za takvu agresiju i scenu dostojnu filmske.

Pročitajte još:

I dok se jedni „klade na crnku“ i predviđaju joj poziv za rijaliti, drugi pitaju kakav li je taj dečko, treći se prisećaju kako se to rešavalo u njihovo vreme, prizor je mučan podsetnik da ljubav, posebno ta mladalačka, može žestoko da zamagli vidike i popusti kontrolu. Pitanje je samo da li će i crnokosa devojka danas, dok gleda snimak s distance, videti gde je greška.

Nesvakidašnja scena desila u Kirovljevoj ulici na Čukarici, u autobusu broj 23, a situacija se smirila tek nakon što je zaprećeno policijom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram