Tri trika da se dodatno zbližite s partnerom

Ljubav i seks 15. jan 202209:43 > 10:20
bliskost
Foto: Joseph Prezioso / AFP / Profimedia

Ako ste već neko vreme u vezi, ali vam se čini da nešto ne štima, ne bi bilo loše da isprobate pojedine metode kako biste se dodatno zbližili sa svojim partnerom i ostvarili novi nivo sreće u ljubavi.

Budite otvoreni prema njemu

Podelite svoja razmišljanja, snove, ciljeve i želje sa svojim partnerom, ma koliko vam se činili da su oni neobični. Možda vam bude malo neprijatno na početku kada u potpunosti otvorite dušu svom dragom, ali verujte nam, nakon kratkog vremena ćete primetiti pozitivne rezultate ove aktivnosti, a ne bi nas čudilo i da vaš partner počne s vama da deli svoje najskrivenije želje i tajne.

Redovno mu pokazujte svoju naklonost

Važno je da često iskazujete ljubav prema svom partneru, posebno ako ste u dugoj vezi. Govorite mu na dnevnoj bazi šta volite kod njega i šta vrednujete u vašoj vezi. Zahvalite mu se kad nešto učini za vas, kupujte mu poklone i ne zaboravite da mu što češće pokazujete svoju naklonost dodirima, poljupcima i zagrljajima, piše City Magazine.

Ne zaboravite da uživate s njim

Ako ste u ozbiljnoj vezi to ne znači da treba da budete ozbiljni kada ste sa partnerom. Uživajte u različitim zajedničkim aktivnostima, smejte se i redovno organizujte nove avanture. Čak i kada ste oboje zatrpani obavezama, pronađite vremena za zajednički predah uz omiljeni film, šetnju ili odlazak u lokalni kafe. Potrudite se da vam dani ne budu jednolični i uvek ili bar skoro uvek recite „da“ novim iskustvima.

BONUS VIDEO: GEJ VENČANJE

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram