Svingerski par otkrio: Seks s drugima nam poboljšava vezu

Foto:Screenshot/Instagram/oursecretspo

Svingerski stil života im oboma odgovara.

Jedan par otkrio je kako je svingovanje njihovu vezu učinilo jačom nego ikad. Vlasnica seks kluba Džes (30) i organizator događaja Džej (46) upoznali su se na Tinderu pre dve godine i ubrzo nakon toga su počeli da se viđaju. U to vreme je Džes bila sa svojim bivšim verenikom, koji je još uvek njen poslovni partner u klubu.

Kako su se stvari između Džes i Džeja razvijale, odlučili su da prestanu da se viđaju sa drugim ljudima. Međutim, Džes, koja je biseksualka i već je bila u poliamornim vezama, predložila je svingovanje.

“Prilično sam otvoren prema takvim stvarima, pa kad je to spomenula mislio sam da vredi pokušati”, rekao je Džej za „Daily Mail“. Prvi put kad su probali svingovanje, Džej je takođe imao prvo iskustvo grupnog seksa. Naime, imali su seks u četvoro s Džesinom najboljom prijateljicom i njenim partnerom.

Džej voli otvorenu komunikaciju u svojim vezama i kaže da mu svingerski stil života odgovara jer se oni uvek slažu, razgovaraju o granicama i povezuju čak i kada su s drugima, prenosi vecernji.hr.

“Definitivno imate momenata u kojima se osećate neugodno. Sećam se da sam jednom bio uvučen u pozu u kojoj sam se osećao jako neugodno”, rekao je Džej i dodao: “Bila je to poza koju Džes i ja često praktikujemo i ja jednostavno nisam mogao to prihvatiti.”

Tu je do izražaja došla Džesina intuicija i intimno poznavanje svog partnera. “Pogledala sam ga i bio je poput jelena u svetlima farova”, rekla je. “Mogla sam osetiti kako mu se lice menja i shvatila sam da je izbezumljen.“

”Džej kaže da nije ljubomoran kad je Džes s drugim ljudima, jer samo želi da ona bude srećna, ali imaju čvrste granice – svinguju samo zajedno i uglavnom sa ženama. “Više me privlače žene. Zadovoljna sam s Džejem kao muškarcem u mom životu”, objasnila je Džes pa dodala da ne misli da bi ikada mogla u potpunosti isključiti svingovanje, ali joj ne smeta što ima pauze od toga.

“To je za mene postala tako korisna promena. To je takođe tako prilagodljiv stil života da čak i ako odlučimo uzeti malo slobodnog vremena kako bismo se usredsedili na sebe ili izgradnju porodice, mogli bismo to učiniti i zatvoriti našu vezu sve dok ne osetimo želju da se vratimo svingovanju”, rekla je.

“Svingovanje je definitivno poboljšalo moje odnose i s prijateljima i s partnerom. Omogućilo mi je da budem iskrena prema sebi u pogledu onoga što tražim od partnera, kao i kakva trebam biti kao osoba da bih bila sretna”, dodala je. Džes kaže da bi novi ljudi koji se žele isprobati svingovanje trebali sesti sa svojim partnerom i razgovarati o svojim granicama pre nego što isprobaju takav stil života.

***

Bonus video: Tamara – srpska hirurškinja u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Pinterest

Instagram