Super ideje za venčanje koje su uvek u trendu

venčanje
Foto: Stock Italia / Alamy / Profimedia

Neke ideje za venčanje su bezvremenske i uklapaju se u bilo koji stil.

Klasična bela svadbena torta

Bilo da je venčanje klasičnog ili boho stila, sa belom svadbenom tortom nema greške. Bela torta dozvoljava dodavanja svih elemenata koji odgovaraju određenoj temi venčanja; od klasičnih ruža i zelenila do sušenog cveća za boho stil.

Ukrasi za venčanicu

Detalj na venčanici uvek dodaje notu jedinstvenosti, a mnogo je opcija koje odgovaraju raznim stilovima. Od romantičnih puf rukava, klasičnih bisera do šik mašnica, mogućnosti su beskrajne za uzvišeni svadbeni modni izgled.

Promena odeće na dan venčanja

Sve veći trend postaje promena odjeće na dan venčanja nego nošenje samo jedne haljine. Imati drugu haljinu na venčanju je prilika da se pokažu različite strane ličnosti. Na samoj ceremoniji prigodno je nešto elegantno i sofisticirano, dok kasnije mogu doći u obzir i koketne i zabavne kombinacije.

Autentični i spontani trenuci na fotografijama

Većina parova stavlja akcenat na iskrene, autentične i spontane trenutke na fotografijama u odnosu na savršeno uglađene poze. „Savršeno nesavršene“ fotografije su uvek trendi. Bilo da je venčanje klasičnog ili nekog drugog stila, uvek je lepše osvrnuti se na fotografije na kojima su zabeleženi najradosniji trenuci iskreno i spontano, bez uglađene poze, piše ultra.ba.

Neutralne boje

Parovi širom sveta više biraju neutralne palete boja s malom dozom blještavila, umesto jarkih boja. Čisto, jednostavno i neutralno je uvek u prednosti u odnosu na šarenilo na ceremonijama venčanja.

Pelerina na haljini

Novi trend na venčanci je pelerina. Praktično je to što se većina njih može skinuti. Bez obzira na ukus mlade, pelerina uvek donosi dramatičniji izgled i savršena je za fotografije u pokretu.

BONUS VIDEO: Prosidba na fudbalskom terenu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram