Sumanuti razlozi za raskid: „Ostavio me jer nisam krštena“

Ilustracija Foto: Shutterstock

Koji je najsmešniji razlog zbog kog vas je partner ostavio, zapitala se jedna korisnica Tvitera. Njen odgovor da je ostavljena zato što "nije krštena" pokrenuo je lavinu komentara na ovoj društvenoj mreži.

Svaka veza prolazi kroz turbulentne periode i krize koje neki parovi prebrode, dok se druge veze ipak završe raskidom. Neki od najčešćih razloga koje partneri navode za prekid veze jesu prevara, ljubomora ili pak dosada. S druge strane, dešava se i da neki partneri ne saznaju pravi razlog zbog su ostavljeni.

Jedna korisnica Tvitera upitala je koji je najsmešniji razlog zbog koga vas je partner ostavio, što je iznedrilo neke zanimljive, ali i bizarne odgovore.

Njen razlog da je ostavljena zato što „nije krštena“ pokrenuo je niz reakcija na Tviteru.

 

„Bio sam ubeđen da je ispravno ‘hvali’ umesto ‘fali’ „, „zato što ostavljam čarape pored kreveta“ , „zato što sam se ofarbala u plavo a nisam ga konsultovala“, samo su neki od urnebesnih razloga za raskid koje su korisnici Tvitera naveli.

Jedan od najsmešnijih razloga za prekid veze bio je i odgovor korisnice ove društvene mreže, koja je navela „da nije mogla da dođe kod dečka jer je morala da pere kosu“.

Jednu korisnicu dečko je ostavio, „jer je dva dana ostala prekovremeno na poslu, a on je želeo ženu posvećenu porodici“.

Ovaj razlog možda i ne bi bio toliko smešan, da nije u pitanju veza koja traje tek mesec dana.

 

Jednog korisnika je partnerka ostavila „zato što nije imao parno grejanje“, dok je drugi ostavljen „zato što njegova partnerka preferira ‘manje lepe muškarce'“.

Bilo je i nekih bizarnih razloga za raskid poput „zato što nisam ljubomoran“, „puder ti miriše na plastelin“, te „zato što je počelo bombardovanje“.

Ovo su samo neki od najsmešnijih, a ujedno i najčudnijih razloga zbog koji su partneri ostavljeni. A zašto ste vi ostavljali partnere, ili koji su razlozi zbog kojih su oni ostavljali vas? Pišite nam u komentarima.