Srpkinje otkrivaju najgluplje muške rečenice od kojih ih je zaboleo mozak

Foto:shutterstock

Kreativnost na delu.

Iz muških usta pravo u božije uši! Kad bi tako bilo, na svetu bi davno prestali da važe svi zakoni fizike, a planeta bi se verovatno okrenula naopačke.

No, htele ne htele, često smo bile svedoci muških izjava koje nisu imale baš mnogo veze sa mozgom, a izrečene su sa takvom dozom samopouzdanja da bi, ukoliko bi dozvolile sebi da ne obraćamo pažnju ko govori, pomislile da ih izgovara naučnik NASA sa tri doktorata.

Već znamo da su muškarci kraljevi duplih standarda i da prevaru ne opraštaju, a praktikuju je samo u našim mislima, jer kada ih uhvatimo ili smo lude, ili nismo dobro videle ili neko laže (nikako oni), pa smo tako sakupile nekoliko izjava na temu neverstava od kojih nam se stvarno okreće stomak.

„Ti si moje uzvišenje, a ona je kao neko malo brdo“, pravdao se jedan.

„Kad sam uhvatila dečka da se viđa sa nekim drugim jer je ostavila četku u njegovom stanu, on se napravio lud i rekao da mu je od gostiju bio samo drugar Dušan. Dušan je ćelav,“ podelila je sa mnom priču jedna Maja.

„Ne varam ja nikad ženu osim sa tobom,“ ubeđivao je Miloš Anu.
A kad ih već uhvatite, što celu situaciju ne bi napravili još gorom nego što jeste.
„Ta devojka s kojom sam te prevario je rekla da imaš malo deblje noge“, rekao je jedan momak svojoj devojci Ivi posle dve godine veze.
Takođe, muškarci su poznati po svojoj nepogrešivoj intuiciji, koja je nepogrešivo povezena sa – stomakom.
„Osećam u stomaku da lažeš, mene stomak ne vara“, još je jedan biser, a onda se ređaju i:
„E mnogo si me sad iznervirala, ja sam umetnik, opušten sam, moram sad malo da idem da pročistim čakre.“
„Kad te vidim, zuji mi u ušima.“
Komplimenti, komplimenti i neuspele fore za muvanje..
„Dobro ti stoje jer su treš.“
„Volim da provodim vreme sa tobom iako te ništa ne razumem.“

„Ti si kao mali hrčak, ja ću da te stavim u mali kavez i da ti dam hranice i vodice i bićeš srećna i zadovoljna.“

„Znaš ta moja ekipa, to je ta ekipa, alfe se uvek međusobno namirišu.“
Kada se radi o odbijanju, tu su pravi maheri, možda niko nije kreativniji u smišljanju izgovora i izbegavanju, kao da je teško samo reći, hej ne sviđaš mi se.
#related-news_0
„Ne mogu trenutno da budem u vezi jer sređujem ruže u svom dvorištu“, (radi na sebi), bila je ubedljiva rečenica jednog tipa.
Drugi je rešio da bude dosta suroviji: „Tip koji stalno smrdi me je odbio jer kako kaže, ne ispunjavam njegove estetske potrebe“, rekla nam je jedna Sara.
„Nisam ti odgovorio zato što sam obrisao poruku odmah kako više nikad ne bi morao da je vidim,“ bio je iskren jedan momak.
„Neću da budem sa tobom jer si seljanka, i ti si seljanka i mama ti je seljanka i sestra ti je seljanka“, bile su reči jednog tipa dok je raskidao sa devojkom.
Za kraj ćemo ostaviti najsmešniju ali, čini nam se, potpuno iskrenu izjavu koju smo čule u razgovoru momka i devojke na ulici. Ona mu je prebacila da je nepismen, na šta je on uzvratio:
„Ja da sam hteo da budem pismen išao bih u školu, a ne bih vozio kamion.“
***
Bonus video: Muške simpatije iz mladosti
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram