Sploshing: Seks trend koji vredi probati

sploshing
Foto: Pritnscreen/YouTube/World School

Za sploshing kažu da je jedan od najprefinjenijih seksualnih trendova ikada, koji može da nas promeni iz korena. I, da, ima veze s hranom.

Seks je, bez sumnje, među najvećim životnim zadovoljstvima, ali ni hranu ne treba zaboraviti. I zašto onda ne bismo spojili ta dva sveta… Zato je tu sploshing koji zapravo znači lickati i grickati različite namirnice po telu partnera, pišu na sajtu 24sata.hr.

Kod sploshinga je prvenstveno sve oko uživanja – nije toliko bitno da se partner nužno dovede do vrhunca. Međutim, razne namirnice se stavljaju na sve moguće erogene zone, pa ne treba ni zanemariti važnu ulogu oralnog seksa. Ova seksualna praksa naziva se još „Sensation Play with Food“ – a pojam „sploshing“ potiče od britanskog časopisa „Splosh!“ koji se bavio „wet & messy“ fetišima – dakle, recimo to ovako: nijedan deo tela ne ostaje čist…

Pročitajte još:

Kako tvoja bezobrazno-ukusna pustolovina ne bi završila katastrofom, pogledaj najvažnije savete za sploshing:

Lokacija

Za ovu zabavu je najbolji krevet presvučen prekrivačem poput mušemice ili od lateksa. Zapravo, možete uživati na svemu što se kasnije može oprati.

Temperatura

Vruće i hladno je uzbudljivo, ali nemojte preterivati s temperaturom namirnica. Važan je oprez – ono što se u ruci ne čini toliko vrućim, na delikatnim mestima može da bude bolno ili da čak povredi.

Poverenje

Sploshing nije samo posebno ukusan fetiš. Ova igra ima veze s dominacijom, pokoravanjem i granicama. Partner treba da se prepusti i da bude opušten. Zbog toga je sploshing seksualna igra za parove koji se bolje poznaju.

Koje namirnice su najbolje za sploshing

U suštini, u obzir dolazi dosta toga. Međutim, najbolje je držati se stvari koje su ti zaista ukusne i kontrasta: slano, kiselo, toplo, hladno, kremasto, hrskavo, lepljivo…

Dobre namirnice su:

• Umaci: čokoladni ili ljuti – važno je da se mogu dobro raspodeliti i polizati…

• Sladoled: ukus po želji…

• Šlag (sprej)

• Puding

• Med

• Puter od kikirikija

• Gazirana pića

• Kečap

Za početak je najbolje koristiti omiljena jela ili grickalice i ispitati potencijal sploshinga. Treba znati i da neke namirnice jednostavno ne idu na intimno područje – na primer čili sos i slično.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram