Snimak sa svadbe razbesneo internet, ali šta nije u redu s mladoženjom?

Venčanje
Foto: Giannis Katsaros / Alamy / Alamy / Profimedia

"Odmah se razvedi."

Potez jednog mladoženje izazvao je bes kod mnogih korisnika TikToka koji su videli video njegove svadbe.

Mladoženja je označen kao „šetajuća crvena zastava“ nakon što je šala na dan venčanja sa njegovom novom ženom postala viralna.

TikTok video na kojem mladoženja zabija komad svadbene torte u lice svoje mlade zaprepastio je korisnike koji su konstatovali da je muškarac previše agresivan.

Mlada koja je objavila video, međutim, rekla je da se samo radilo o dobroj zabavi i internoj šali.

@jadekennedy_777 It’s official we’re mr and mrs price❤️🥰 he got me back for doing it to him good and propa🙈🤣 love my arsehole of a husband all the world🤣🥰❤️ #fyp #fypシ #married #couplecomedy #funny #marriedlife #wedding ♬ original sound - Jade kennedy

„Zvanično je da smo gospodin i gospođa Prajs i normalno da mi je dobro vratio za isto što sam ja njemu uradila, volim svog muža kretena“, napisala je Džejd Kenedi u opisu videa.

Na video snimku, mladoženja odlazi do svadbene torte i hvata parče golim rukama pre nego što trči do svoje žene koja pokušava da pobegne od njega.

Ona beži, ali je u jednom trenutku saterana u ćošak i počinje da diže ruke kao da se predaje, a on padne preko nje, što deluje dosta dramatično iako se mlada smeje.

Džejd je isključila opciju za komentarisanje na svom originalnom videu, međutim to nije sprečilo druge korisnike ove društvene mreže da postave kopije videa na svojim kanalima i komentarišu kako bi se, da su na njenom mestu, odmah razveli.

Sve što dospe na internet i javno je, vidljivo, uvek je podložno sudu i kritikama mase, a ovaj primer svadbe je odličan primer da često nije dovoljno ukazati ljudima da se radi o internoj šali. Ženi sa snimka je očigledno ovakva šala bila okej, što je i sama rekla, ali ljudima koji su komentarisali potez njenog muža nije, pa su joj poručili da se razvede pre medenog meseca.

***

Bonus video: Vilhelmštajn – najlepše ostrvo u Nemačkoj idealno za venčanja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Pinterest

Instagram