Slavan razvod Borisa Komnenića je lekcija za sve parove

Ljubav i seks 07. mar 202111:00 > 11:07
Boris Komnenić Foto:E-Stock

Boris Komnenić znao je da kaže da mu se brak "slavno" završio i da mu je razvod bio jedan od najlepših trenutaka. I to bi zvučalo čudno samo onima koji ga nisu znali.

Boris Komnenić čuvao je privatnost, međutim, novinari su voleli da mu postave poneko pitanje koje zadire iza kamera i zavesa pozorišnih scena. I na njih je odgovarao sa stilom, tako je u jednom trenutku ostavio i svojevrstan recept za savršen razvod – koji bi mnogi parovi trebalo da pročitaju.

„Moj brak se slavno završio, pošto se razvod pokazao kao odlično rešenje. Bio je to jedan od najlepših trenutaka u našem zajedničkom životu, nikada se nismo bolje družili nego tog dana kada smo se rastali. Otišli smo zajedno na ručak, divno pričali i božanstveno se proveli, a tako smo i nastavili. I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan. Rene i ja se nismo dovoljno poznavali pre venčanja, onda smo počeli da se upoznajemo i nije nam se svidelo ono što smo spoznali“, ispričao je Komnenić u intervjuu za Glossy. Iz tog braka ima ćerku Nike, a bivšu suprugu i nju zbog rata u Hrvatskoj nije video pet godina.

Komnenić je smatrao da čovek nikada nije emotivno zreo da bi mogao to pouzdano da prepozna svoju „drugu polovinu“.

„Mnogi su mislili da znaju sve, pa ih je onda nešto lupilo u glavu i pokazalo im da ne znaju ništa. Uvek mi je na pameti primer Laze Kostića koji se u pedeset i prvoj godini zaljubio u tinejdžerku. Nema tih godina kada je čovek dovoljno star i dovoljno mlad da ne bi napravio grešku.“

Glumac Boris Komnenić preminuo je sinoć u svom stanu na Novom Beogradu.

Rođen je 1957. godine u Puli, ali se sa porodicom u ranoj mladosti preselio u Beograd. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti i 1984. godine postao je član Narodnog pozorišta, gde je poslednjih godina bio prvak drame. Pored pozorišnih, odigrao je i više od 70 uloga na filmu i TV serijama.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram