Seksi detektivka se obogatila razotkrivanjem prevara, ali ni sama nije svetica

Foto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Ne kažem da sam svetica i osećam se licemerno."

Rebeka Džejn, seksi 32-godišnjakinja iz Mančestera, obogatila se razotkrivanjem nevernih muškaraca. Vlasnica je detektivske agencije “The Lady ­Detective Agency“, majka je dvoje dece, a iza sebe ima dva braka. No, iako zarađuje na tuđim neverstvima, ni ona nije baš svetica.

Otkrila je kako je varala svog drugog supruga godinu i po dana i to sa komšijom koji je bio veren. Priznaje kako danas oseća veliku krivicu zbog svoga bivšeg supruga i verenice svoga ljubavnika, ali kaže da bi ponovno to učinila.

„Ne kažem da sam svetica i osećam se licemerno, ali niko nema aferu ako je potpuno sretan u svojoj vezi ili braku. To sam zaslužila i učinila bih to ponovno jer smatram da se sve događa s razlogom i mislim da me taj muškarac naučio što je zapravo ljubav“, rekla je ona.

Rebeka je detektivsku agenciju osnovala nakon što je posumnjala kako je njen prvi suprug vara dok je ona bila trudna s njihovim detetom 2006. godine, ali niko od muških istražitelja je nije shvatao ozbiljno. Onda je uzela stvar u svoje ruke, angažovala je nekoliko prijateljica koje su joj pomogle u praćenju supruga.

Nakon toga je s prijateljicom otvorila detektivsku agenciju, a firma posluje u Mančesteru, Londonu i Stokholmu te istražuju neverne supruge, nestale supružnike, ukradeni novac, prevare, a traže i izgubljene ljubimce.

Rebeka se 2012. preudala zatim rodila drugo dete. A onda, godinu kasnije zaljubila se u svog komšiju s kojim je mesecima varala supruga. Njen ljubavnik otkazao je svoje venčanje, a Rebeka se rastala od supruga 2015. Uprkos tome, njihova veza nije potrajala te su se prošle godine razišli, prenosi Vecernji.hr.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram