Scene seksa iz srpskih filmova i serija koje možete da pustite kao predigru

Foto: Printscreen

Snimanje filmova nije lak zadatak, a snimanje erotskih scena u dugometražnim filmovima i serijama jedan je od najvećih izazova sa kojima se glumci i filmadžije sreću.

Budući da je holivudska industrija snova postavila standarde kako bi trebalo da izgleda seksi scena koja radi, veoma često ljudi negoduju kada pogledaju domaći film i seksi scene neretko određuju kao bljutave, neuverljive, usiljene ili komične.

Međutuim, nisu svi erotski kadrovi domaćih ostvarenja za bacanje. Štaviše, neki su poput moćnih afrodizijaka koji vam mogu rasplamsati strast i ubrzati puls. Za početak.

Ovo bi mogle biti najerotičnije scene domaćih filmova i serija koje mogu da posluže kao predigra.

Oficir s ružom

U filmu „Oficir s ružom“ Žarko Laušević i Ksenija Pajić imaju jako emotivne erotske scene. Njih dvoje u posleratnom Zagrebu bivaju zarobljenici sopstvene ljubavi i krutih pravila Komunističke partije. Uz stalni seksualni naboj koji je od prvog trenutka vidljiv kod glavnih junaka ima i vrelih scena – u krevetu i kupatilu, na terasi.

Foto: Printscreen

Nečista krv

Tašanu, snahu Hadži Trifuna i udovicu njegovog sina, u seriji „Nečista krv“ tumači glumica Anđela Jovanović koja se u trećoj epizodi skida pred kamerama – i obnažena sedi na krevetu, što je jedna od scena najviše nabijenih erotikom.

A glumica Katarina Radivojević, koja igra Cone, ima vruće scene seksa sa mladim lokalnim učiteljem kog je zavela i bez imalo ustručavanja ga odvela u svoje odaje.

Foto: Printscreen

Crna svadba

Na terasi jedne luks zgrade u bazenu opasan frajer je s dve devojke dok sve to posmatra polunaga glumica Jelena Đokić, i to vezana za stub. To je samo jedna od scena iz prilično mračne serije koja je publiku uvukla u svet vlaške magije. Moćan čovek iz senke s kojim se viđa lepa psihološkinja je nemačko-britanski glumac Jadran Malkovič srpskog porekla.

Una

Film Miše Radivojevića iz 1984. godine kritičari su proglasili soft pornićem jer je prepun erotskog naboja između studentkinje koju je igrala Sonja Savić i profesora kojeg tumači Rade Šerbedžija.

Haloa, praznik kurvi

„Haloa, praznik kurvi“ je film iz 1988. prepun eksplicitnih scena, u kojem je glavnu ulogu igrala Neda Arnerić, a za ovo ostvarenje dobila je i Zlatnu arenu u Puli. Haloa u naslovu filma obeležava ritual u kojem prostitutke s povezom na očima traže muške polne organe.

Sutra ujutro

Posle života u inostranstvu glavni junak se vraća u rodni grad, gde se ponovo susreće sa starom ljubavi, prijateljima i roditeljima. Oni provode četiri dana zajedno i posle toga ništa više neće biti isto u njihovim životima. Ljubavna drama, duboka strast, senzualnost, nežnost. Scene Nade Šargin i Uliksa Fehmijua će vas navući na ljubav.

Jutro će promeniti sve

Jovana Stojiljković briljira u seriji koja je promenila sve, a njena trojka s parom koji sreće na fakultetu još se prepričava.

Senke nad Balkanom

U drugoj sezoni serije „Senke nad Balkanom“ glumica Marija Bergam ljubi se sa koleginicom iz Hrvatske Leonom Paraminski. Marija igra Mariju Davidović, a hrvatska glumica Mariju Oršić. Već u prvoj epizodi situacija između njih se zahuktava, a u sedmoj epizodi njih dve započinju strasnu vezu. Nakon predigre u kojoj se dodiruju počinju strasno da se ljube, a zatim skidaju garderobu i završavaju u krevetu i imaju intiman odnos.

Foto: Printscreen

Besa

Katarina Čas i Miloš Timotijević iznenadili su gledaoce druge sezone serije „Besa“ scenom seksa. Glumci igraju agente Interpola Laru Pirš i detektiva Petrita Kocija, koji u šestoj epizodi imaju seks u kolima pored auto-puta. U istoj seriji gledali smo još vrućih scena, a među njima se izdvaja i ona između muzičara i glumca Relje Popovića i makedonske glumice Kamke Točinovski. Seks uz dosta opijata kod njih dvoje prati i napet razgovor budući da je on sve vreme znao ko je kriv za ubistvo njenog brata, a ćutao je.

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram